Reply To: Za dobro voljo..:)))
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Za dobro voljo..:))) › Reply To: Za dobro voljo..:)))
Amedea wrote:
Štirje prijatelji načrtujejo teden popolnega odklopa s kampiranjem v kampu sredi puščave in jahanjem v divjini. Vse se zdi idealno, problem je le v tem, da enega od njih, Johna, žena nikakor in pod nobenim pogojem ne pusti na ta izlet. Prijatelji se seveda razburjajo, ampak očitno se ne da storiti nič. Nekaj dni kasneje pridejo do kampa in tam presenečeni najdejo Johna, ki je že postavil šotor, nabral dračje in kuhal večerjo. »Ampak človek, kako dolgo pa si ti že tukaj?!?!« John pravi: »No, tukaj sem od včeraj. Sinoči sem namreč sedel v mojem naslanjaču, ko je prišla odzadaj žena, mi nežno pokrila oči z rokama in rekla: ugani, kdo je.. Obrnil sem se, odmaknil njene roke in tam je stala, v noro dobri prosojni seksi spalni srajčki. Prijela me je za roko in me odpeljala v najino spalnico, ki je bila okrašena z vrtnicami in svečami. Vrgla se je na posteljo in mi ponudila vrvi in lisice za vklepanje ter kravate in mi rekla, naj jo zvežem na posteljo. Ko sem to naredil, mi je zašepetala: zdaj pa lahko narediš čisto VSE, kar želiš…… No, in tako sem tukaj. »
Variacija na temo …:
V planinski koči je gneča, planinci spijo natlačeni na pogradih.
Sredi noči začne 80 letni planinec kričat: “Babo! Hitro mi
pripeljite babo! Hočem babo!”
Oglasi se mladenič zraven njega:
“Ata, lažni alarm, mojga držite.”