Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) › Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
Zato je tako lepo živeti na naši Zemlji…
A lepo je živeti na naši Zemlji ?…
Ja, Avatar, lepo je živeti. Res je, da je veliko grozot na svetu in zanje ravno tisti , ki jih doživljajo, večinoma niso sami krivi. In to je GROZNO.
Pri tem sem nemočna, čeprav pomagam kolikor gre. In naj povem še to – ko sem bila v Afriki, sem videla veliko več SREČNIH ljudi, kot pa jih vidim pri nas. Imajo samo za golo preživetje ali še tega ne, otroci in bljižnji jim umirajo (saj tudi nam), a dajo za medsebojno bližino in harmonijo vse. Torej so za čas svojega življenja predani in dani drug drugim in so BOLJ SREČNI kot mi. Tudi s tistim malim, ki je dovolj za golo preživetje (hrane, čas življenja..) so zadovoljni- sicer ne vem, če tebi tudi pomeni vse tvoja družina in bližnji, jaz pa mislim, da je to vrh vsega in s tem tudi sreča.
Zato JE lepo živeti na Zemlji ( sicer ne vem kako je na Luni, Marsu…:-))!
Ko boš sprejel svoj svet in posledično tudi kak drug svet, ti bo jasno.
Pa še to: kalkuliranje dobička pri knjigi je brezpredmetno…. denar nima vrednosti za tiste, ki imajo vrednote kje drugje … ja, ja spet v ljubezni. Če imaš nekoga rad, ga ne moreš ovrednotiti z denarjem. Rečemo, da je neprecenljiv, a ne?