Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › [ PSI ]-(knjiga, ne kužki) › Reply To: [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
Irena wrote:
Ne razumemSem na polovici knjige, a očitno mi manjkajo (???) kakšna avtorjeva navodila iz psi.si.Moj pra-ra-ra računalnik strani ne more odpreti, zato prav nič ne vem o “domačih nalogah bralcev”.(Npr. poglavje na dan, kot ste že napisali na ta forum. )Če so vsa v tem stilu, je itak prepuščeno našemu lastnemu občutku in dojemanju, a ne?
Ja, pa bi bilo res fajn, da si nabaviš nov računalnik…;-).
V bistvu na spletni strani http://www.psi.si lahko prebereš priporočila za branje knjige, potem so tu dodatne razlage posameznih svetov( še ne vseh), pa razlaga šestih dokazov, za odkritje sedmega pa Eros nagovarja bralce – celo denarna nagrada je za tistega, ki ga prvi odkrije (čeprav osebno mislim, da tisti, ki ga bo odkril niti ne bo hotel tega denarja, saj konec koncev denar ne igra pri tem vloge).
Če že bereš to knjigo ni slabo kdaj obiskat to stran – če že drugega ne ti malo manj kot 13 minut igra ta slavna Bachova mojstrovina (sprva mi je njena melodija delovala dokaj čudno (C-mol), zdaj pa mi prija).
Drugače pa tudi brez te strani gre.