Reply To: Reconnection

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Reconnection Reply To: Reconnection

glas
Participant

klemen11 wrote:

Sem bolj razumski tip človeka in mi je pomembno, da so zadeve sistematično utemeljene in razložene… ne maram pa nekih mističnih skrivalnic… zato me pač zanimajo odgovori na prej omenjena vprašanja… do sedaj še nisem dobil konkretnih odgovorov….in ne vem če bi jih dobil tudi na seminarju… vsaj kolikor sem se pogovarjal z osebo, ki je bila v Salzburgu…

Toraj pričakuješ, da ti odgovorim na nekaj kar ti ne more niti dr. Pearl, huh
ja lahko poskusim.. Wink
Čeravno sem že parkrat poskusil, pa ni šlo skozi…

Glede skrivalnic: A ko si slišal, da obstajajo podzavestni vzorci in programi, ki ti krojijo življenje proti tvoj volji, kaj si naredil?
A si si rekel: Jaz teh skrivalnic ne rabim, sem razumski človek in sistematik! Ko bodo podzavestni vzorci pripravljeni mene poiskat in se nehali skrivat pred mano, takrat se bom pogovarjal z njimi, do takrat pa naj počnejo kaj želijo!

klemen11 wrote:

Reconnection me je nekako pritegnil, zato sem ga začel raziskovati…. direktno skozi izkušnje…. zaenkrat so bile same pozitivne, razen tega primera….vse osebe s katerimi sem delal so to energijo konkretno občutile…

No predlagal sem ti, da začneš raziskovati filozofijo v ozadju teh frekvenc. Ne vem kaj je bilo tisto, preko česa je prišlo k tebi prvotno začutenje teh frekvenc?? Predlagam pa ti da si prebereš vsaj knjigo ali greš za začetek vsaj na http://www.thereconnection.com/
Pa začni raziskovati še ta pomebni del. Samo brklanje po teh frekvencah, brez zavedanja kaj to sploh je, ni dovolj…

klemen11 wrote:

Vesel bi bil kakšnih konstruktivnih odgovorov tistih, ki z to metodo delajo… zato tudi opisujem take primere… da se bom kaj iz njih naučil….

Ja saj sem ti odgovoril, kje jaz vidim izvor problema… To delam že ves čas, v vsakem odgovoru…

klemen11 wrote:

Praviš da sem se premalo poglobil v zadevo… mogoče res… se učim
Sigurno pa bi vsak ‘mesar’, ki je obiskal seminar level 1/2 pravilno znal speljati proces do konca?
Super če se učiš…
Ja začutiti frekvence se lahko nauči vsakdo ja, zavedanje kaj te frekvence so, tega pa ne zmore utelesiti vsak!
Zato ti pa svetujem, da začneš raziskovati, kaj to delo sploh je. Prvo kar moraš je prebrati knjigo…
Potem pa če boš imel še podvprašanja, pa lahko greva še globje…

Vso srečo
Thumbs Up

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”