Reply To: Reconnection
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Reconnection › Reply To: Reconnection
Sem vam “dolžan” še eno info, čeprav ne vem točno, v kako veliki meri je povezana z reconnectionom.
V začetku nekje sem povedal, da sem šel na r. pravzaprav bolj kot ne iz radovednosti, da pa mi je paralelno bioresonanca odkrila en problem, in da bo zanimivo videti, kako je r. nanj vplival. Za kaj je torej šlo?
– Ker sem se včasih ukvarjal s težkimi športi, sem se navadil jesti tudi veliko mesa, to pa me ni skrbelo, saj mi je pred kakšnimi tremi leti zdravnica rekla, da imam kljub svoji postavi holesterola manj, kot je normalno in naj ji zaupam kak recept. Mislil sem seveda, da sem faca s fantastično presnovo, ampak resnica je bila drugačna.
V enem momentu sem poštekal, da sem zakisan, zato sem skorajda nehal jesti meso. Ampak izboljšanja ni bilo. Zato sem šel na bioresonanco, ki je odkrila, da mi telo proizvaja premalo digestivnega encima (danes vem, da je to dedno in imamo ta problem vsi v familiji), zaradi česar se vsi procesi presnove “dogajajo” s premalo kisika. To je imelo za posledico kislost in dejstvo, da holesterola sicer v krvi ni bilo preveč, ampak se je neposredno nalagal na stene žil. Žile sem tako imel totalno zapacane, predvsem v nogah, in v delu srca, kjer je bilo zožanje že takšno, da je pravo čudo, da problema nisem občutil.
No in potem sem pil razne čistilne zadeve, šel na reconnection in doma redno izvajal equilibrium. Potem je prišlo do reakcije – teden dni se mi je večkrat dnevno dogajalo, da sem “čutil” srce, zato sem šel ta teden spet na bioresonanco. In kaj je odkrila? Srce je popolnoma čisto in ni videti nobene zožitve (faza, ko sem ga čutil, je verjetno pomenila pomikanje “materiala”, iz katerega je bilo zoženje ven), v ožilju se je pokazala sled holesterola samo na dveh mestih (na enem mestu na nogi in se ne spomnim kje še), trebušna slinavka pa mi proizvaja skorajda dovolj digestivnega encima. Pravi mali čudež v natančno dveh mesecih. Kot sem rekel, ne vem, v kakšni meri je tole maslo reconnectiona, ampak dobršen delež ima pri vsem skupaj zihr.