Reply To: Reconnection
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Reconnection › Reply To: Reconnection

glas wrote:
Znanstveniki, ki raziskujejo te zadeve, nekako ugotavljajo, da so te frekvence zdravljenja nove in prvič
prisotne tukaj na Zemlji ter da gre za popolnoma novo obliko zdravljenja.
Kolikor jaz razumem Erikovo pot, so predvsem izjave znanstvenikov tiste,
ki so ga prepričale, da je njegovo delo, delo s frekvencami, ki so
novost na zemlji, predvsem pa ga je na to pripeljala pot, ki jo je
prehodil , ko je iskal odgovore na to kar se mu dogaja in se je srečeval
z mnogimi zdravilci, ki so delovali in mu povedali kako se naj sooča s
tem (to je ena doolga zgodba, predolga z zdaj..), nekako je na svoji
poti prišel do teh zaključkov.
zlati rez wrote:
hahaha……matr tole je skoz bolj zanimivo….hahahaha…..
Bi se strinjal s tabo, bolj in bolj..
Včeraj sva s partnerko doma naredila preverbo tistega znanstvenega poizkusa, ki ga je delal Dr. Gary Schwartz na univerzi v Arizoni; gre za usmerjanje frekvenc v eno roko od obeh, razdalja 4 metre:
Rezultat poizkusa:
Ko sem jaz usmerjal partnerki, je ugotovila 100% točno, v katero roko ji usmerjam, (zelo jasno in značilno mravlinčenje in občutek frekvenc) brez mm dvoma je vedno točno začutila dogajanje v usmerjani roki, rekla je, da je popolnoma jasno in razločno dogajanje..
Nato sem malo zakompliciral šel v drugo sobo, bil obrnjen v nasprotno smer ipd, nato pa je bila uspešnost skoraj naključna… Ni šlo za to, da ne bi čutila frekvenc, fora je bila v tem, da so se čutile v obeh rokah. Drugače pa tudi daljše ko je časovno obdobje stika s frekvencami, večja je senzibilnost (obeh rok)… Kasneje tudi ko sem usmerjal v njene roke na prvotni način (v isti sobi iz kakih 4-ih metrov), ni več bila jasnost čutenja točna, bila je nekje 50/50, ves čas je frekvence čutila v obeh rokah…
Kasneje je usmerjala partnerka in sem jaz ugotavljal na kateri roki se vklaplja zadeva:
Točnost mojega čutenja je bila nekje 65%
ves čas sem imel probleme z razločevanjem čutenja, ker se je dogajalo v obeh rokah
Tu in tam sem jasno začutil kako se energija direkt ovija okoli mojih prstov, nato čez čas pa sem začutil dogajanje tudi v drugi roki, hmmm potem pa je tu na delu tudi še um …
Sicer najin poizkus je trajal vse skupaj eno uro.
Originalni poizkus je trajal pet dni po 12h,
tako, da si nekih končnih zaključkov po tem kratkem testu še ne bom delal
…
..
.
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”