Reply To: Klepetalnica
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica › Reply To: Klepetalnica
Jah ne vem no jaz sem v šolo hodila za to da sem kej novega zvedala …pa tud naučila sem se …
delat …tud v šoli
Nikoli nisem ničesar naredila samo zaradi papirja …in verjamem da mi je šola nekaj dala ..tudi če sedaj delam v drugem poklicu …
Diploma potrdilo pa je zato da nekomu , ki daje samo prednosti izkušnjam ..dokažeš da si usposobljen da znaš …samo seveda če bodo vsi samo želeli kaj vem prakso …in nikoli nekomu dali možnost da sploh začne pokazat kaj ve in kaj zna ..pol pa tud…mal smotano
Pa še nekaj ..po mojih izkušnjah je tako, da tisti ki nekaj ve …tud če ni šolan ..ne bo nikoli imel pripombe na nekoga , ki ima šolo ..ampak videl v njem možnost da nekaj novega izve …šolani pa pač da pridobi poleg znanja tudi prakso …
Pa ok …skratka men je tud šola pomembna ..pa moj racionalni um… in ne delam razlik …
( sem prej že cele litanije pisala,,pa sem se premislila in vse skupaj pobrisala)
ostalo pa …no ja ..saj vedet kje mate noge pa roke pa morte vedet no …, pa kje so notranji organi pa kako delujejo …
ok kitajci imajo celo znanost , najbrž tud niso prišli do tega samo z izkušnjo ..ampak s trdim delom učenjem…pa tko naprej …
Jaz pa govorim na splošno o izobrazbi.
to je moje mnenje …
strelka2010-11-18 22:47:28