Reply To: Reconnection
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Reconnection › Reply To: Reconnection
klemen11 wrote:
Ne gre za strah, samo zanima me kaj se konkretno dogaja, kakšne energije se prenašajo/izmenjujejo in ali je kdo to raziskoval?Torej GLAS – če tebi dr Pearl nekaj reče to zate drži in ni potrebna nobena razlaga več? Se ti zdi da je moje vprašanje umetno sproduciran strah?Glede na to da niti Pearl ne ve točno za kaj se gre, se mi zdijo ta vprašanja čisto korektna…
Kar jaz vem, to vem za sebe… Nisem dolžan nobenemu polagati nobenih računov zaradi tega. Niti nisem dolžan nobenemu razlagati filozofije, mu razblinjati iluzij ali mu predočati njegove strahove, nato pa se zagovarjati za besede.
To kar sem prej napisal, to sem ti napisal v odgovor, ker s svojim raumevanjem, čutenjem in svojo zmožnostjo vpogleda, vidim to kar je v odgovoru! Če ti odgovor ni všeč, ga zavrži.
Če misliš, da govorim nekaj kar ni res, potem mi ne dajaj podvprašanj, če po tvoje že v prvo govorim bedarije…
Če te pa reconnection res detaljneje zanima se začni poglobljati v virih, ki sem jih navedel v prejšnjem postu… ogromno je tudi videov, na spletu, kjer Pearl podrobneje opisuje globino svojega dela in vsak lahko dobi odgovore na vsa vprašanja, če ga to res zanima.
Ne čutim potrebe opisovati zakaj in kako jaz to čutim, razumevam,
dojemam, ker to velja za mene. Če pa isto velja za tebe pa ti jaz ne
morem povedati, če sam ne poizkusiš zadeve začutiti ali razumeti…
Torej praviš, da očitno niti dr. Pearl ni kompetenten vir, kako potem lahko sprašuješ mene? A jaz potem sem? hehe
Mogoče pa si samo ti kompetenten vir zate?!
V tej temi bom bolj opisoval svoje igranje s frekvencami ponovne povezave in moje osebno raziskovanje tega. Če bo kdo postavil zanimivo vprašanje, morda celo odgovorim. Ne želim nobenega prepričevati, to lahko stori le vsak sam. Pa tudi na vsako vprašanje se mi ne da odgovarjati, predvsem, če se osebi ne da potruditi, da si poišče najprej odgovore iz virov, ki so nam vsem na voljo.
Brez zamere Klemen, kar sem ti odgovoril prej, sem ti odgovoril za to, ker to vidim, ni pa mi zdaj za opisovati svoj način razumevanja in čutenja sveta…, mile volje lahko zavržeš moj odgovor…
Glih kar sem delal neke poiskuse s frekvencami ponovne povezave (sledi v nadaljevanju), pred tem pa še nekaj druga…
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”