Reply To: Delo z nihalom

Forum Duhovnost Forumi Radiestezija Delo z nihalom Reply To: Delo z nihalom

Anonimnež
Nedejavno

Se bom najprej dotaknil zadnjega stavka…sploh te nisem preverjal, v bistvu sploh ni letel na tebe, ampak je bilo bluzenje na splošno…LOL

Če vzamem tiste slikce ki so v knjigici od Brennanove, se lepo vidi da gre vrtinec čakre čez več teles…če se da roko na položaj čaker in se gre od fizičnega telesa navzven bodo tudi občutki drugačni…

Jaz sem v šoli z nihalom meril posamezne čakre…z eno roko sem šel kao po čakrah z drugo pa držal nihalo…zgodilo se je da se je pri parih čakrah nihalo vrtelo drugače ko sem bil z roko čisto blizu fizisa in drugače ko sem kao bil oddaljen…zato mi stvari niso bile jasne kako lahko nihalo spreminja smer vrtenja…in če sem podobno naredil z mislimi oz. umom je bil rezultat podoben…če pa to primerjam s senzibilnimi občutki tega kar je Marjan kao nakazal, je pa to nekak logično…čakre namreč lahko delujejo na vsakem subtilnem telesu drugače…temu se reče različni aspekti čaker…o aspektih se mi pa zaenkrat nič ne sanja…In ja astralno telo so čustva…LOL

In če že govorimo o čakrah potem se pač moram spustit v detajle…Senzibilni človek lahko z roko zazna da so fizično, eterično, mentalno in duhovno telo v redu, astralno pa ne…kako ni pomembno…in to pomeni da čakre, ki imajo čez astral niso uravnovešene, čakre ki imajo ostala telesa pa lahko so…

Vrtinec čakre gre skozi različne ravni in ne more biti na vseh ravneh isto, če osebek določenih zadev nima pošlihtan…Koliko od tistih ki pišejo in nakladajo o čakrah je sploh z notranjim očesom videlo kako čakre izgledajo in delujejo…Question Jaz se pač okol tega ne mislim prepirat in trdit kaj je prav in kaj ne…Meni osebno pač praksa kaže drugače kot smo se učil in kot piše po različnih bukvicah…

In če poizkus s slikcami daje iste rezultate…recimo na astralu se vrti drugače kot na mentalu…in če to preveri celo par ljudi, ki bolj obvladajo nihalo in bolj čutijo energije kot jaz…potem bi jaz pač resno razmislil nekatere stvari…Par čaker je bilo pač preverjeno na meni, sem prav lepo opazoval…zato so mi pač nekatere stvari ki so se zgodile v šoli takoj postale jasne…Čakre so pač preveč komplicirane, da bi se jih kar tako zaštekal…zlasti če se vključi še tiste manjše s katerimi se lahko kompenzira delovanje ene ali več večjih čaker…problemi so vedno v detajlih…LOL Smile

Lepo je če deliš