Reply To: Reconnection
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Reconnection › Reply To: Reconnection
klemen11 wrote: Kolega mi je postavil par vprašanj glede reconnectiona na katere nimam odgovora. Rekel mi je: ali sploh veste kaj točno delate ko šarite po polju stranke? Ali gre sigurno samo za koristne energije? Ali ste prepričani da v seansi ne potegnete nase tudi kakšnih negativnih vzorcev?
Te zadeve o zbolevanju zdravilcev je opisoval Marjan v svojih knjigah… pa sem se malo zamislil…. ali je kdo od praktikantov preverjal svoje biopolje po seansah?Seveda, najlažje je reči…. prepustite se viru….vesolje ve kaj je najboljše za vas…. če dr Pearl pravi da gre za nove zdravilne frekvence potem bo pa že držalo a ne? Kdo pa je dr Pearl da vse ve?Pa ne kritiziram te metode… jo tudi sam uporabljam….se pa sprašujem kaj se dogaja…Glas in Amadea… ali sta kdaj preverjala svoje biopolje?
Osnova dela je preseganje prepričanj baziranih na strahu. Pa ne govorim samo o temu določenemu strahu, tudi o drugih, ki sledijo… Ker sam že vso življenje stopam po poti razblinjanja družbeno vsiljenih norm in umetno sproduciranih strahov, mi je to dokaj naravno. Vsakič ko tako stopaš preko določen podzavesten strah in se odpoveš prepričanju, ki se napaja iz tega straha, ti hkrati odpade še sto podobnih strahov, ki ti krojijo življenje…
Hvala za podajanje Marjanovih osnov… jih poznam in spoštujem, sem njegov bivši učenec…
V bistvu se mi nekako ne da razlagati kaj se sme in kaj ne, ker to lahko vsak sam izbrska na http://www.thereconnection.com/
ali prebere v knjigi ali znanje pridobi na izobraževalnem seminarju ipd…
Da pa bi zdaj jaz vsakemu opisoval zakaj ga ni treba biti strah, ko se sooči z določenim podzavestnim strahom pri delu s tem pa ne vem, če mu kaj pomagam, ker če ne greš čez strah, ki se ti pojavi ga itak ne predelaš… noben drug pa ne more namesto tebe stopiti skozenj!
Tako, da kar korajžno naprej ali pa tudi nazaj, kako se pač odločiš
vso srečo
glas2010-11-18 09:37:02
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”