Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Br večer,

matr, spet je en čudovit večer zuni……hahahaha…..njet lunca…..njet zvezdice…..hahahahaha…..ampak je kar mal mistično……hahaha…..kuker megla, ki je težka……vlažna……in sem ter tja se kakšen sij luči iz doline le malo prebije skozi meglo….tk, da se mi zdi prou čudovit mistični večer zuni……hvala, hvala……..matr, pa tut nobenga mraza ni…….hahahahaha……no, ja, ta še pride, so rekel pri vremenu na poročilih……hahahaha……..

Aleluja…..aleluja……še so humoristi v tej naši prelepi Sloveniji…….hahahahahaha……..hahahahaha……..pa sej, to sploh ni slaba ideja, da bi kao na bencinskih servisih lohka tankal kuker priklop na kao višjo inteligenco……hahahahaha……sej nekako tako pač ljudje mislijo o duhovnosti in o vrednotah, kuker je ljubezen, mir v umu, spoštovanje, radost…..a, da vi, ki tole zdele berete marbit mislite, da nakladam ane…..pa žlubodram…….hahahaha……natanko tako……hahahahah……ampak bom pa citirala pač človeka, ki pa ne žlubodra, no, vsaj tako je videti, saj se več al manj vsi nekako strinjajo s tem kar napiše……hahahahahaha……

torej citiram glas je reku….kupiš pa vrednoto tam,kjer zaupaš in točno tisto za katero misliš, da jo je vredno kupiti……….

Torej, to men zgleda v moji realnosti tkole….hahahahaha……….zjutri se zbudiš….mal pomisliš kva boš dons use delu in kaj moraš kupit in sestaviš pač šoping listo…….hahahahaha….najprej si seveda ogledaš reklame za šoping, da boš vedu, kje boš kej kupu……hahaha…..tko zgleda da človek pač jemlje odgovornost…..hahahahaha…..in potem sestavi šoping listo……..2 kg krompirja, kilo paradajza, pol kile spoštovanja, 5 kg radosti, 2 l mleka, 10 jajc, 1 kg ljubezni, časopis, cigarete, za psa, aja pa ta teden rabm vsaj deset kil sočutja…….hahahahahaha……..hahahahaha……sej, zdej seveda lohka ljudje rečejo, da provociram…….hmmmm……tko se pač počutjo, k tole berejo…..kva nej zdej…..a sm zdej jst odgovorna za njihovo počutje al kva……..hahahaha……jst sm odgovorna za svoje počutje in za svoje zavestno sranje in kozlanje…….hahahahaha….in čist po domače mislim, da dokler časa bodo ljudje mislili, da vrednote lahko kupujejo……..hmmmmm…….tolk časa jih bodo moji posti nervirali………hahahaha…..kar je spet uredu….hahahahaha……..al pa tut ne…..hahahahaha…….tak je, kak je……hahahahaha….kak pa je, pa vsak zase ve…..hahahahaha……

Delavnice, razne tehnike za bojlše počutje, mogoče za bojlše razumevanje sebe, življenja…….razne terapije………masaže………men so po večini vse kul……..recimo proces prisotnosti, ki ga ima Tadej objavljen na forumu je da best…….ima use elemente in segmente, da če je človek resnično odkritosrčen in resniceljuben, se pravi, da bi se rad samospoznal……..spoznaval svojo pogojenost in je ne ločeval, ta je dobra pogojenost, ta je slaba…….se ne pogovarjal samo s svojim umom in mentalno telovadu…..ampak začel v vsakdanjem življenju- dogajanju, v vsakdanjiku prepoznavati te svoje indentifikacije in deidentifikacije……je pa po moje pozornost razširu tut na svoje notranje delovanje…..in ne išče nobene vzroke………ampak samo opazuje in prepoznava……hmmmm, seveda je pa kar mal težko opustit to večno pogovarjanje s svojim umom……..zakaj in zato……..strah in upanje………hahahaha……hahahaha…….

hahahahahaha…..in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo in hvala, da lohka tkole mal pišem tele moje monologe…..hahahahaha…….jst pač rada pišem……..hahahaaha…..pa monoligiram tut zgleda rada…..hahahahahaha…taka sm…….hahahahahahaha…..hahahahaha……..

slišmoWacko

Lepo je če deliš