Reply To: Reconnection

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Reconnection Reply To: Reconnection

tadej pretner
Moderator

glas wrote:

Tadej razumem zakaj kaj takega rečeš kot je to… ampak ne pozabi, da
so na seminar prišli večinoma zdravilci iz cele Evrope, močno dvomim, da
je bil tam kak meser!?

Tadej, a če si mesar ne moreš priti v tvojo šolo?

Ma za zdravilce tak seminar tudi je, ne za kogarkoli. Vsaj če misliš potem dejansko s folkom res delati. Itak je treba za uspešno delo razviti tudi nekatere druge kvalitete – ne moreš kar iz prve in brez določene kilometrine “vedeti”, kaj se med procesom v človeku dogaja. Še če imaš precej kilometrine in dobro osnovo, je lahko ta občutek varljiv. Osebno sem recimo prepričan, da Anita med drugo seanso ni imela jasne povezave z mojimi občutki oziroma s tem, kaj se v meni dogaja, saj jo je z dotikom zaključila v trenutku, ko se je “dogajalo” najbolj intenzivno.

Glede negativnih reakcij, ki jih omenja tudi Nataša, pa naslednje – mislim, da sem jih imel na fizični ravni tudi sam vsaj sam jih povezujem z r.)-sam imam eno dedno presnovno motnjo, ki se sicer kot kakšna fizična neprijetnost ne manifestira, po r. pa sem imel tako neprijetno reakcijo, da sem se naročil na bioresonanco, da vidim, kaj se dogaja. Štos je le v tem, da za bioresonanco precej časa čakaš (Wink). Reakcija je trajala teden dni in je sedaj minila, bioresonanco pa imam jutri. Nasploh se mi zdi nenavadno, da Pearl, kot praviš, o tem ne govori. Opazil sem namreč še eno takšno reakcijo – pred recimo letom se mi je pogostokrat iz čistega mira začelo solziti levo oko. Po dvakratni izvedbi procesa prisotnosti se to ni več zgodilo, do reconnectiona – tudi ta težava se je ponovila za cca 1 teden (sedaj je spet o.k.).

Matr, si se pa obesil na mesarja (WinkWink). Zanimivo, ravno ta vikend je v šoli nekdo pravil, da mesarji menda v Ameriki ne morejo biti v poroti.

Lepo je če deliš