Kandida/candida albicans
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Kandida/candida albicans
- This topic has 6 odgovorov, 7 glasov, and was last updated 14 years, 11 months nazaj by marjan.
-
AvtorPrispevki
-
19. 1. 2010 ob 14:43 #674roziČlanProsim za nasvet.Moja 8 letna hči ima potrjeno okužbo z candido albicans. Ima izredno močne kožne reakcije (nepojasnjene lišaje, razjede (koža se ji dobesedno lupi s prstkov, gnojni kotički ustnic…) in kronično zaprtje,včasih celo krvavenje. Šele sedaj po nakajletnih številnih pregledih (vsi izvidi do sedaj negativni) pa so ugotovili patološko povečanje candide albicans. Dieta.Prosim vas za vaša mnenja in kako ste se vi spopadali s to nadlogo. Poznam vse napotke za dieto, ki je ključna pri t.i zdravljenju, a gre za otroka, ki hitro vtakne v usta, kaj kar mu škodi.p.s. na bioresonanco smo že hodili, a žal neuspešno19. 1. 2010 ob 18:14 #675anjaParticipant20. 1. 2010 ob 9:08 #680JoyČlan
Predlagam ti, da si sposodiš v knjižnici knjigo o kandidi od Sanje Lončar ali pa na njeni strani prebereš kaj o tem, so zelo dobri nasveti, napotki o prehrani: http://www.zazdravje.net
Piše tudi o probiotikih – je treba biti previden katere kapsule kupiš, ker niso vse enako učinkovite – tudi o tem je čalnek na njeni strani, pa si malo preberi, preden kaj kupiš.
Jogurti pa na žalost sploh naj ne bi imeli toliko probiotičnih kultur v sebi kot obljubljajo, tako da so boljše kakšne dobre probiotične kapsule.Joy2010-01-20 09:10:12
20. 1. 2010 ob 10:53 #682blanejČlanSe strinjam z Joy, preberi knjigo od Sanje Lončar.
Sama sem imela podobne probleme v bolj mili obliki, ko sem drugič rodila in je bila moja mala praktično alergična na vse… sploh nisem vedela, kaj naj jem (sem jo dojila).Po zdravaljenju kandide z bioresonanco in držanjem diete pri meni, so se alergije pri mali zmanjšale za 80 %.Skratka, rekla bi ti, da se skušajte cela familija držat diete, da bo tvoja hči lažje sodelovala. Saj, ko se enkrat navadiš, sploh ni težko; problematičnih je prvih 14 dni. Kar je v mojem primeru predstavljalo problem in verjetno tudi pri tebi, so stari starši, ki nekako ne morejo razumeti, da še tako mala čokoladica ali bonbon lahko naredi probleme… Jaz svojim še vedno dopovedujem, da naj ji rajši dajo kakšno suho sadje ali temno čokolado, če že, in ne mlečne….Jaz svojim malim dajem Probio Junior (kot prašek, ki ga raztopiš v čaju, soku, vodi…), kajti v jugurtih daleč od tega, da bi bilo še kaj uporabnega noter. S tem ji boš izboljšala tako prebavo kot imunski sistem.Pa poskusite s kakšnim bolj izkušenim terapevtom za bioresonanco. Moje izkušnje so zelo pozitivne, pa tudi mnogo drugih uporabnikov poznam s pozitivnimi izkušnjami.PS: rekla bi ti še, da glej na to, kar se vam je zgodilo s hčero, kot na priložnost za boljše življenje… Sama sem namreč zelo hvaležna, da se nam je to zgodilo, saj lahko trdim, da danes veliko bolj zdravo jemo in živimo, ker se vsi zavedamo, kako pomembno je, kaj daš v usta….21. 1. 2010 ob 10:10 #698just meČlanSaj veš knjige pišejo eno, praksa pa je drugo.
Najbolj boš pomagala hčerki z dieto in sicer v prvi vrsti črtaj:
– svinjsko meso,
– bela moka,
– sladkor,
– kvas.nadalje je najbolje, da boš pekla ZGOLJ kruh iz pirine moke, a brez kvasa (uporabiš samo pecilni prašek).
Pri pitju vode ti priporočam, da kupiš Tempel in Donat (seveda moraš spravit predhodno ven CO2), da ji bo vsaj tako zbilo zakisanost telesnih tekočin……. in se bo nadalje organizem vsaj malo začel regenerirat.
Primer: tut na ilovico, ki je kisla zemlja, je trebra vreči apno.
22. 1. 2010 ob 9:45 #717AmedeaČlan28. 1. 2010 ob 13:09 #842marjanČlanrozi wrote:
Prosim za nasvet.Moja 8 letna hči ima potrjeno okužbo z candido albicans. Ima izredno močne kožne reakcije (nepojasnjene lišaje, razjede (koža se ji dobesedno lupi s prstkov, gnojni kotički ustnic…) in kronično zaprtje,včasih celo krvavenje. Šele sedaj po nakajletnih številnih pregledih (vsi izvidi do sedaj negativni) pa so ugotovili patološko povečanje candide albicans. Dieta.Prosim vas za vaša mnenja in kako ste se vi spopadali s to nadlogo. Poznam vse napotke za dieto, ki je ključna pri t.i zdravljenju, a gre za otroka, ki hitro vtakne v usta, kaj kar mu škodi.p.s. na bioresonanco smo že hodili, a žal neuspešnoLahko se držiš še tako restrektivne dijete, vendar pa je pomembno odpraviti primarni vzrok za nastanek težav. Ta pa se nahaja pri otrokovi babici (po očetu). Otrok na nek način predeluje njene težave, ki jih ima zaradi svoje podzavestne agresije do vseh ljudi, ki niso takšni, kot bi morali biti po njenih merilih.Lahko ji to poveš, babici seveda, pa naj se ona spremeni, ali pa ti energijsko zaščiti otroka pred temi vplivi. lahko greš v meditacijo, si postaviš axis mundi, v to zajameš tudi otroka, otroku mentalno poveš, da naj se osvobodi ujetosti v babičin eenergije. v tem primneru je lahko hitro izboljšanje.marjan -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.