Reply To: Reconnection

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Reconnection Reply To: Reconnection

Smaja
Član

tadej pretner wrote:

Vidiš, tule se pa ne bova zastopila. Vse skupaj pa je pravzaprav do neke mere povezano tudi z vprašanjem odgovornosti terapevta, po čemer je na svoj način spraševal Avatar LOL. Povsem verjamem, da moraš vse naučeno pozabiti v fazi izvajanja same tehnike reconnective healing, sicer pa ne. Ti bom dal kar konkreten primer.
Takoj na začetku, ko sem odprl tole temo, sem povedal, da sem se za reconnective healing odločil v veliki meri zato, ker “delam” z neko punco, ki ima določene psihične probleme, ki so takšni, da je imela težave tudi pri “uporabi” mojih pristopov. Zdelo se mi je verjetno, da ji bo r.h. pomagal vsaj do te mere, da bova lažje delala naprej. In kaj se je zgodilo? Pravzaprav ne morem točno reči kaj, ampak dejstvo je, da se je pri njej zelo neposredno po tretji seansi pojavila neka nova, zelo intenzivna fobija. In treba je vedeti, kaj z njo početi!!! Seveda ni šla potem, ko se je to pojavilo, nazaj k Aniti, saj je ona “svoje opravila”. Vidiš, jaz na vse skupaj gledam drugače. Namen vključitve reconnectinga v šolo je pač zrno, ki ga bomo dodali drugim znanjem in pristopom, saj verjamem, da se večina tistih, ki se bodo po šoli ukvarjali s terapevtskim delom ne bodo ukvarjali zgolj z reconnectingom in “vse ostalo pozabili”, ampak uporabili določen segment znanja takrat in tam, kjer/ko bo potrebno.

BRAVO ClapClapClap

M

Lepo je če deliš