Reply To: Reconnection

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Reconnection Reply To: Reconnection

tadej pretner
Moderator

Brezo wrote:

..

Brezo….. Terapevt Reconnectiona je lahko čisto VSAK – čistilka, mesar, zdravnik, odvetnik, otrok od četrtega leta dalje…. in rezultati so vedno prisotni, v taki ali drugačni obliki.

Mislim da sem postavil kar primerno in pametno vprašanje, ki se ga ne bi smelo kar tako ignorirat. Ali je to primerno tudi za shizofrenike oz. tiste ki imajo psihične težave oz. če lahko tudi oni postanejo terapevti…Question LOL

Če pa ti misliš drugače pa v redu…Se mi zdi pa zanimivo da omenjate čisto obične stvari, ki potekajo pri bilokakšnem duhovnem zdravljenju…Ne bom se več vmešaval v tej temi, grem se igrat v svoj dječji vrtič…LOL Tongue

Brezo v preteklosti si nas malce navadil na provokacije zaradi provokacij in zgodi se, da potem kakšnega vprašanja, ki je sicer provokativno, a ne gre za provokacijo zaradi provokacije, ne jemljemo resno. A tole vprašanje je zanimivo. Ko bom imel čas, bom dobro “prelistal” tole temo, saj se bežno spomnim še najmanj enega (mislim da tvojega) zanimivega vprašanja, ki se je nanašalo na tisto, da zadeva “velja za zmeraj”, nisem pa zadnje dni temi aktivno sledil, tako da ne vem, do “kam ste prišli”. O nekaterih stvareh sem si medtem pač ustvaril mnenje in bom ob prvi priliki dodal kakšno zrno-

Lepo je če deliš