Reply To: Indijska duhovnost
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Indijska duhovnost › Reply To: Indijska duhovnost
7. 11. 2010 ob 7:25
strelka
Participant
Brezo wrote: V knjigicah lepo piše da se oseba rojeva na višjih ali nižjih planetarnih sistemih…vse odvisno od njegove karme in še marsikaj drugega…planet Zemlja je pa nekje vmes…in niso vsi prebivalci vseh planetov humanoidi…
Kar se reinkarnacije tiče pričajo v Indiji svašta…dejstvo pa je da se človek ne rodi več kot žival, ko doseže človeško stopnjo…razen v primeru če res ne pobije na milijone ljudi…in poznam samo en tak primer-Stalin…smisel reinkarnacij je evolucija in ne glih kontra…to vse lepo piše v ta boljših duhovnih bukvicah…Kar se indijcev in krav tiče…treba je razumet odnos ki ga je imel Krišna do gopij (prijateljice pastirice) in krav…zakaj ga kličejo tudi Govinda…skratka Strelko če te to zanima pejt lepo krišnovcem pa ti bodo dal par učnih lekcij in to zastonj…Tibetanci pa dajo truplo jastrebom da jih nahranijo…tako tudi mrtvi človek naredi še eno dobro delo…vem da sem enkrat zasledil nekaj o tem, ampak zdaj se mi pa res ne sanja več…skratka pri nas obstaja tudi budistični center Dharmaling…oni bodo sigurno bolj vedel kar se jastrebov tiče…
jp zaenkrat krišnovce samo poznam ..ko pečejo dobre piškote …no pa po prodaji knjig, ko kaj ponujajo
sam nekaj Brezo …zakaj ti mene kličeš Strelko….?
Jastrebi pa nekaj gotovo imajo pri tem…nekaj predstavljajo …
strelka2010-11-07 07:30:04