Citiranje in leplenje povezav
- This topic has 6 odgovorov, 5 glasov, and was last updated 8 years nazaj by .
Prikaz 1 prispevka (od skupno 7)
Prikaz 1 prispevka (od skupno 7)
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.
Forum Duhovnost › Forumi › Tehnična podpora › Tehnična podpora › Aktualna obvestila glede foruma › Citiranje in leplenje povezav
Samo vprašala bi kako se citira post, pa lepi linke …
Ker nekateri tega ne znajo in mene mal moti, (imam preveč dela brati poste pa povezavo klikat v iskalnik)…se mi zdi, da bi bilo lepo, če se jim pove…
Forum bo tudi bolj potem pregleden ..
Vse o citiranju …mene zanima izključno tudi delno citiranje …
Če pa kje to že piše …naj se namigne kje .
Hvala lepa
Nekaj o citiranju je bilo napisano že tukaj: http://www.tadej-pretner.com/webwiz/forum_posts.asp?TID=50
pravo obliko – na začetku citiranega stavka je taka, kot sem jo napisala zgoraj, na koncu stavka (odlomka..) pa ima takoj za prvim oklepajem / .
uporabno: KAKO NALOŽITI SVOJO SLIKO
strelka wrote:
pozdravljeni,
prosim, če mi lahko kdo pomaga in mi razloži kako prilepim fotografijo.Hvalapredpostavljam da želiš objavit fotografijo iz tvojega računalnika !torej najprej jo naloži na spletnato dobljeni link prekopiraj v ikono foruma,,,vstavi sliko” (ikonca s slikico drevesa)Če jo pa objavljaš iz spleta direkt..pa enako lahko objaviš kot link-ikona vstavi povezavo , ali pa link prekopiraš v ikono vstavi sliko
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
Pozdravljeni, kako pošljem PRIVAT SPOROČILO na člana foruma ?
Hvala
Lahko. Na rumenem pasu nad forumom klikneš na sporočila, ko se ti zadeva odpre, pa na “sestavi”. Pokazalo se bo okence, kam vpišeš uporabnika, kateremu pišeš in kam napišeš sporočilo.
Matr, jaz tega sploh ne opazim. Sem zdajle videl, da imam ene 6 ali 7 neprebranih sporočil, starih več mesecev. Itak pa v njih folk sprašuje stvari, ki bi jih komot vprašal na forumu ;o)
Piše ….ups napaka 404.
Ali preko rumenega ali preko masages – sestavi.
Jaz sem za te stvari totalen bedak. Ko sem videl tvoje vprašanje sem poskusil in na način, ki sem ga opisal, je meni delalo.