Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Aloha….

ja, kolk je fajn vreme ane…..topu sonček, pa dons je prou lušten vetrček pihljau…..pa tele jesenske barve…..sami užitki…….hvala, hvala…..hahahahaha…

hahahaha…….matr, tale rekonekšon pa res deluje…..hahahaha……morm prou čestitat temu dohtarju za promocijo…….hahahahaha…….sej, jst sm mela še neki vprašanj, ampak men se itak nikamur ne mudi…..hahahaha….moj dan ima 24 ur, tk, da jst mam cajt…..hahaha…..tk, da sm do dons dobila večina odgovorov na moja vprašanja…….hahahahaha……..pač, berem forum…pa evo, pa dobim odgovor….hahahahahaha……….izi ane….hahahaha…..pa seveda hvala…..

bi pa eno zarepala…..hahahaha……hahahaha………hahahaha

je treba naprej…jej….jej…..
te nč ne briga, kvaj zdej….jej….jej..
sam, da greš naprej…jej…jej…
ne blesavo gledat, kvaj blo prej…jej…jej…
ti pejd sam naprej….jej…jej….
boli te qurac za tukaj in zdej….jej….jej….

in pol po partizansko naprej……hahahahaha

naprej zastave slave,
naprej junaška kri,
za blagor očetnjave,
rekonekšon nam za naprej govori…..

sej veste….hahahaha…….kuker nove vibracije, tokrat z informacijo……hahahaha……hahahaha……

Evo, zdele mam kozarc rdečga vinčka v roki, pa bi nazdravila moji hčerki Zofki filozofki, k ma lih dons rojstenga…….draga moja, ljubim te……..Heart in hvala, ker samo si…….Heart…..pa seveda bi ti predlagala, da začneš kuker mal bl hiter filat zofe, ker sm prejle pri novicah izvedla, da je šla spet ena firma s kavči u kurac…..pa se ti je odprla tržna niša za tvoje filanje zof…….hahahaha…….hahahaha….Heart

slišmoWacko

Hug

Lepo je če deliš