Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › [ PSI ]-(knjiga, ne kužki)
Pozdravljeni,
prijateljica dela v MK in mi ponuja neko knjigo, dala mi je tudi internetni naslov:
Je to že kdo prebral? Sam nisem kupil kakšne knjige že dolgo časa, večino sem podaril, tako, da mi novi nakupi niso pri srcu, vendar “uni mali črviček” še vedno deluje, zato tudi sprašujem.
Hvala.
vse dobro,
jernej
jernej wrote: Pozdravljeni,
prijateljica dela v MK in mi ponuja neko knjigo, dala mi je tudi internetni naslov:
Je to že kdo prebral? Sam nisem kupil kakšne knjige že dolgo časa, večino sem podaril, tako, da mi novi nakupi niso pri srcu, vendar “uni mali črviček” še vedno deluje, zato tudi sprašujem.
Hvala.
vse dobro,
jernej
Mika,me mika mogoče je pa naročim.
hvala m
Zakaj pa je ta knjiga Psi tako posebna, stane celih 77 eura. Avtor pravi, da take knjige še nismo brali, celo to, da se je knjiga sama pisala. Ne vem, na spletni strani, ki jo imajo je tako vse mistično napisano.
Nameless_Soul2010-11-13 13:31:42
Daj napiši kako dojemaš to knjigo tak ćist po svoje.
Nekako mi ni jasno zakaj opisuje gibanje celinskih plošč-kontinentov, ker mi naj tega ne bi vedeli, ali pa tisto o debelosti, odkdaj pa je debelost tako pomembna. V življenju o debelosti sploh nisem razmišljal, to mi je nekaj čist bananega, debelost mi v bistvu nič ne pomeni.