Delavnice s kristali
Forum Duhovnost › Forumi › Kristali › Delavnice s kristali
- This topic has 5 odgovorov, 3 glasovi, and was last updated 13 years, 7 months nazaj by tadej pretner.
-
AvtorPrispevki
-
2. 11. 2010 ob 11:49 #6341AventurinČlan2. 11. 2010 ob 13:17 #6346tadej pretnerModerator
Aventurin wrote: Sem velika občudovalka kristalov, kar nekaj jih imam že doma, tudi literature kar nakaj v glavi, sedaj bi pa rabila kakšne delavnice. Če ima kdo kakšne informacije o tem bi bila zelo hvaležna
V povprečju imam “kristalno” delavnico enkrat na leto in pol. Ne organiziram jih sam, ampak jih vodim, kadar me povabijo. Zadnja je bila januarja letos v Slovenskih Konjicah. Ko bo naslednja, bo na forumu obvestilo, seveda pa ne vem, kdaj to bo – ko se bo pač našel kakšen organizator.
2. 11. 2010 ob 14:19 #6350AventurinČlanHvala za odgovor, bom seveda spremljala obvestila. Moram pa povedat, da sem prav vaše knjige brala, sicer še ne vseh, v nedeljo pa sem bila v Muenchnu na sejmu kristalov, mineralov, fosilov.., kjer je bilo zelo lepo za mene, ker sem vse to videla prvič. Nekaj sem si tudi nabavila in sicer sem že prej imela aventurin za obesek, sedaj sem si pa še zapestnico, potem en manjši kos ametista, en lep rumeno oranžni kalcit, štiri manjše kamene strele, hematit in kameno strelo, roževec in amestist za eliksir, kateri se že dela, nihalo iz citrina in še seveda en aventurin. Najbolj so me pa prevzeli ogromni ametisti.
25. 1. 2011 ob 22:29 #8373BojanaČlan26. 1. 2011 ob 12:39 #8391tadej pretnerModeratorBojana wrote: Meni pa je žal, da sem zamudila Tadejevo predavanje o kristalih. Potekalo je v Murski, jaz pa sem to spregledala.
Zadnje napovedano predavanje/delavnica o kristalih v Murski, je bilo sicer preloženo za nedoločen čas, sicer pa sem imel tovrstno delavnico v Murski že večkrat. Če se ne motim, vsaj trikrat.
20. 4. 2011 ob 21:48 #9677tadej pretnerModeratorOrganizator: ARS PRO DIVINUM CENTER, PTC Katica, 2. nadstropje, Ronkova 4, Slovenj Gradec
Vabilo na enodnevno delavnico Kristali – zdravje – duhovnostsobota 30. 04. 2011, od 10.00 – 13.00 in od 15.00 – 18.00
Delavnica bo obsegala naslednje teme:
Fizikalne lastnosti mineralov/kristalov
Nakupi mineralov – najpogostejši ponaredki
Načini uporabe mineralov pri simptomatskih težavah
Čiščenje in energijska aktivacija kristalov
Ali je z minerali mogoče odpravljati vzroke težav?
Kamena strela – most do skalarne energije
Orgoniti
Priprava eliksirjev in tinktur iz mineralov
Kreiranje želenih dogodkov-programiranje kristalov in metode brisanje programov
Na delavnici bo mogoč tudi nakup kristalov in knjig Tadeja Pretnerja po žepu prijaznih cenah. Na voljo bodo tudi večje kamene strele, teže 5 do 9 kg, po ceni 22 €/kg in nekaj geod ametista, težkih do 32 kg, po ceni 12,50 €/kg.
Tečaj vodi: Tadej PretnerCena: 40 eur
Info in prijave: arsprodivinum@gmail.com ali +386 31 782 415 ( Polona )
Kako priti do nas?
Če prihajate iz smeri LJUBLJANA:
– najprej peljite do Velenja ( če vozite po avtocesti, je vaš izvoz Žalec in nato naprej do Velenja )
– nato peljete skozi Velenje v smeri Slovenj Gradec – Dravograd ( na krožišču pri Rdeči dvorani zavijete desno in do konca skozi Velenje )
– nato peljete vseskozi naravnost 25 km in pridete v kraj Mislinja
– peljete skozi Mislinjo nadaljujete vožnjo še 10 km do Slovenj Gradca
– najbolje je, da kar ostanete na obvoznici in peljete do drugega semaforja ( na levi strani vidite trgovski center Lidl, na drugi strani semaforja Mercator ). Na tem semaforju zavijete levo in peljete še nekaj 100 m naravnost spet do semaforja. Pred seboj že vidite PTC Katica ( več nadstropna stavba z veliko steklenimi okni, na vrhu rdeče beli telekomunikacijski stolp ).
– na tem semaforju peljete naravnost in prevozite križišče in že ste tam, zavijete na prvi odcep desno na parkirišče PTC Katica.
– center Ars Pro Divinum je v 2. nadstropju, na levi strani, čisto na koncu ( ob veliki uri)Če prihajate iz smeri MARIBOR po avtocesti, izvoz Slovenske Konjice in iz smeri Vitanje – Dolič:
– enaka navodila kot zgoraj, iz Doliča na glavno cesto najprej do Mislinje in nato naprej po navodilih zgorajČe prihajate iz smeri MARIBOR po stari cesti iz smeri Dravograd:
– iz Dravograda do Slovenj Gradca peljete 11 km
– najbolje je, da ostanete na obvoznici in peljete naravnost do drugega semaforja ( na svoji desni vidite Mercator, na drugi strani semaforja vidite trgovski center Lidl ). Tu zavijete desno.
– nato peljete še nekaj 100 m naravnost spet do semaforja. Pred seboj že vidite PTC Katica ( večnadstropna stavba z veliko steklenimi okni, na vrhu rdeče beli telekomunikacijski stolp ).
– na tem semaforju peljete naravnost in prevozite križišče in že ste tam, zavijete na prvi odcep desno na parkirišče PTC Katica.Za morebitno pomoč pri iskanju Centra lahko pokličete Polono na 031 782 415.
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.