Jaz nisem nikoli trdil, da je enostavno biti brez želja, v bistvu je kar težko…zlasti če sem prištejemo še vse podzavestne želje, želje iz preteklih lifeov itd…Tisti, ki je pa tega res sposoben je pa že živi Buda…vsi ostali pa imamo še zmeraj kakšne egoistične al pa kakšne druge želje v večji ali manjši meri…
E strelko…nekatere želje se lahko uresničijo v tem lifeu, izvirajo pa iz prejšnjih…Res je, da sem izrazil željo po avtu, ampak ko sem vse skupaj predal višji sili naj poskrbi tako da bo najboljše…se je pač čez nekaj časa to tudi uresničil…fora pa je da nisem samo jaz vpleten v celo zadevco ampak tudi moji tabližnji…in podobno je bilo pri novem stanovanju in selitvi na drug konec LJ…ampak tukaj je pa slika še mal širša…
Če povem na kratko človek naj pazi na svoje želje, ker ne ve če je to res najbolje za njega…recimo nekdo si želi avto, ampak to je za minimalno plačo že kar strošek in potem bo sigurno stokal kako je bogi…In kot pravijo modreci človek naj pazi kaj si želi, ker se lahko uresniči…zlasti pri željah po denarju se je v real lifeu zgodil da je kdo doživel nesrečo in dobil odškodnino od zavarovalnice…da mu je umrl kakšen od staršev in je podedoval premoženje…ipd…
Pri meni so se pa določene zadeve zgodile samo, zato ker so samo sredstvo za dosego višjega cilja…povedano po domače to je kao mana iz nebes, da postanem malo boljši človeček in da hitreje pridem do cilja…in tako se stvari dogajajo ko se človeček samo prepusti…dobi točno tisto kar rabi in to na tak način da je najbolje za njega in tudi vse ostale vpletene…brez egoističnih želja in brez pričakovanj…skuša živeti kot zna najbolje…in stvari se događajo…
Na vsako prošnjo kozmos pač odreagira…kako pa, to pa pitaj Boga…kozmos namreč ne pozna časa…kolikokrat se je komu že zgodilo da je dobil neko stvar takrat, ko jo ni več rabil oz. ni več čutil potrebe po nečem…