Odgovori na: Kakšno vodo piti?
Forum Duhovnost › Forumi › Zdrava prehrana › Kakšno vodo piti? › Odgovori na: Kakšno vodo piti?
Imam problem, ugotovil sem, da imam PH urina in sline cca 6,5. Ugotovil sem, da ima sedaj moja destilirana voda PH 5,5, zdi se mi pa, da je imela poleti, ko sem jo dajal na sonce PH čez 7.( sedaj ni sonca na balkonu, do pomladi). Tadej ali imaš kakšen predlog.
Lp Tine
Zanimivo temo si odprl. Teoretično bi morala imeti destilirana voda Ph okoli 7, ampak je v praksi vedno kisla, ker veže nase Co2 iz zraka. V preteklosti sem pogostokrat čutil, da sem zakisan, zdaj pa vem da nisem, pa že lep čas pijem destilirano vodo. Morda kislosti ni več zaradi klorela alg, ki jih kar precej požrem, v telesu pa definitivno delujejo bazično.
Drugač pa – če si krvna skupina 0 in govoriš o Ph jutranjega urina, to sploh ni tako slabo. Na tvojem mestu ne bi kaj dosti kompliciral, eventuelno si v zadnjo destilirano vodo, ki jo spiješ zvečer, vsuj kaj bazičnega praška http://www.bazicni-prasek.si/?gclid=CjwKCAiAmvjRBRBlEiwAWFc1mIaseZPLdg32C7aG_GTTeMQ6xJX4Gk8Tr-aUL-H-KbQN6klZktd7bxoCjFEQAvD_BwE