Odgovori na: Entitete

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Entitete Odgovori na: Entitete

tadej pretner
Moderator

Tadej ali si id zadnjih objav tukaj do danes spoznal kaj nivega o naravi kocke?

Kocka je pritegnila precej moje pozornosti in ce bi bila moznost bi jo mogoce tudi kupil.

Torej – entitete postopoma ziher odpravlja, idealna pa se mi zdi predvsem za otroke, pri katerih se kakšnega odstranjevanja entitet oziroma reševanja težav, vezanih na poltergeiste nerad lotim. Nevtralizira tudi nekatere vrste sevanj, vseh pa po mojem ne – za tehnična sem ziher, da jih ne. Verjetno tudi vpliva na neke podzavestne procese. Pred kratkim se mi je zgodilo nekaj zanimivega in pomislil sem, da ima prste vmes kocka, čeprav za to nimam dokazov. Torej – vzpostavil sem kontakt z enim bivšim sošolcem, ki mi je poslal nekaj fotk enega aktualnega srečanja sošolcev, na katerem jaz še nikoli nisem bil. Enega tipa iz ene od fotk nikakor nisem spoznal. Potem pa sem sanjal enega od sošolcev, ki ga nisem videl skoraj 40 let – bil je totalno neopazen tip in nikoli nisem zavestno pomislil nanj. In kaj se je izkazalo – da je bil ta, ki sem ga sanjal oseba, ki je na fotki nisem spoznal. Btw – kocko imam ob postelji.

Lepo je če deliš