Reply To: Reconnection

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Reconnection Reply To: Reconnection

tadej pretner
Moderator

Amedea wrote: ..

Brezo, temu, kar ti pišeš, se pri nas reče “enoteisto” – drugič ti bom post premaknila kar v tvojo temo, itak razen tega, da si v postu omenil besedo Reconnection, nima veze s to temo. In tisto, kar kao sprašuješ v tem postu, smo v tej temi že obdelali, tako da prosim “jenjej no…”.. Wacko

m.

Se strinjam s predgovornicoWink

Drgač pa – včeraj sem bil najprej na obisku pri osebi, katere primer sem omenil v zvezi z reconnectionom – namreč da se ji je med seanso naravnala hrbtenica. Od takrat sta minila dva meseca in povedala je, da proces očitno deluje naprej. Več let je imela namreč tudi težave z oteklimi koleni, sedaj pa so izginile tudi otekline.

Moja tretja seansa je bila nekoliko manj divja kot prvi dve in potek se mi je zdel bolj logičen, kot recimo potek prejšnje. Ko terapevtka oceni, da je pravi trenutek za zaključek, se te namreč dotakne – zadnjič je ta dotik prišel v fazi, ko me je najbolj rolalo in občutek sem imel, da prezgodaj. Včeraj pa je bilo torej vse nekoliko bolj mirno in dotik sem občutil, ko sem imel tudi sam občutek, da se proces nekako zaključuje. Seveda pe še vedno ne morem govoriti o nekih spremembah na vsakdanji pogojeni ravni.

Lepo je če deliš