Reply To: Equilibrium delavnica
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Equilibrium delavnica › Reply To: Equilibrium delavnica
Če vzamem kratko časovno obdobje, recimo zadnjih 12.000 let…v času plemen in starih kultur ko so ljudje bili povezani z naravo in častili Boginjo…itd…V teh 12.000 letih sem se veliko krat rodil in pogoji za mojo OZAVEŠČENOST so bili zelo dobri…kar pomeni, da sem iz življenja do življenja postajal vedno bolj ozaveščen in močan…In ti mi zdaj želiš povedati, da je nek posrani družbeni sistem, čez noč uničil mojo ozaveščenost, ki sem jo krepil TISOČLETJA…???…Koliko je potem vredna ta ozaveščenost, ki pade čez noč ???…V tem ni nobenega smisla !!!
Stari, do civilizacijskih sprememb ne prihaja linearno. Povezane pa so z razvojem pogojenega uma, ne zavedanja kot takega. Bolj je civilizacija “razvita”, bolj je “razvit” pogojeni um in večje težave imaš delovati zavestno.
Drgač pa, če si kaj bral Terenca McKenna si videl, da se civilizacijske spremembe “dogajajo” v nekaj pravilnih vzorcih, od katerih je vsak naslednji 64xhitrejši od prejšnjega. In ti vzorci pridejo v nično točko konec 2012. Nekaj se torej takrat skorajdamore zgoditi …
Če pa me sprašujeta ali želim biti nesramen, v pravem pomenu besede, je bolje, da me tega nista vprašala…
Čim napišeš nekaj takšnegale, je jasno, da Bad Boy ni kaj dosti falil in da ne gre zgolj za frazo. Jaz na tvojem mestu bi preveril vsa stališča, ki jih imnam do keša, ti pa nared kakor češ …