Reply To: Reconnection
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Reconnection › Reply To: Reconnection
tadej pretner wrote:
– Pri energijskem delu na daljavo pa delujemo v dimenziji, v kateri smo vsi povezani z isto zavestjo. Ko pošiljamo energijo iz točke A v točko B, jo pravzaprav ne pošiljamo nikamor – točki A in B (v tem primeru dve osebi) sta povezani z isto zavestjo. Ko se oseba A uglasi z osebo B in ji “pošlje” energijo, pride do energijske spremembe v osebi B v istem trenutku – energija namreč nikamor ne potuje, ampak je že tam. Ker sta zavesti A in B povezani, oziroma ker gre za isto zavest, je efekt trenuten, do energijskih izgub sicer ne prihaja, efekt (intenzivnost aktivacije energije v osebi B) pa bo odvisen od usposobljenosti osebe A, ki temelji na več faktorjih.
V glavnem, z obema načinoma se srečujemo tudi v zdravilstvu, pogostokrat “delujeta” hkrati.
Točno o tem sem govoril, le z drugimi besedami. In da si ti uporabil besedo zavest, jaz pa energija, in zavest je energija-kakor koli vzameš, kot dušo in njeno vsebino – ta je v tem primeru energijska struktura. O intenzivnosti je enako, je pogojena.Nekaj faktorjev pa sem naštel. Napisal si trenutno- drži, le da sem mnenja, da je trenutno lahko časovno neopredeljivo, ker lahko traja. Kar se pa tiče učinka, se strinjam, je trenutno, le da v prijemniku prihaja fiziološko občutenje z majhnim ali daljšim zamikom. V realni dimenziji- seveda, se strinjam, da je energija manifestirana na več načinov in od oblike manifestacije je odvisno s čem jo bomo “sprejeli” in prepoznali. Toploto normalno sprejemamo skozi senzorične živce in temu primeren je tudi “domet” energijske informacije. Pri energijskih terapijah pa toplota ravno ne igra primarne vloge.
Lepo bodi
Matjaž
zepo2010-10-27 06:28:45