Reply To: Reconnection

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Reconnection Reply To: Reconnection

glas
Participant

zepo wrote:
…V tej temi sem hotel le povedati, da v praksi, ki jo mi imenujemo reiki (na zahodu- večina), so stare metode, ki močno spreminjajo tisto, čemur se reče reiki. Spreminjamo frekvenco energije in sežemo lahko mnogo globlje, kot je to splošno sprejemljivo za širšo populacijo. Reiki se pri nas večinoma izvaja v beta, eventualno v alfa stanju…Ali je to pravilo ? In kaj dobiš potem, ko greš še globlje…kakšne energije? Kdor jih ni izkusil težko primerja, a ne?

To kar opisuješ je res. Ampak to ni nekaj kar je odvisno od reikija, tehnik meditacij, raznih drugih pristopov, gre bolj za osebo, do kakšne globine samega sebe se spusti…
Tako da v zahodni civilizaciji je vse bolj instant. In potem je učinek bolj kvantiteta, ne pa hkrati tudi kvaliteta…
Jaz sem pri raznih tehnikah ugotovil, da delujejo premosorazmerno z mojo ”meditacijsko” globino.
So določeni efekti, ki se mi pojavijo v najglobljih stanjih, ki imajo tudi zelo zanimive fizične učinke (peresna lahkost, sproščanje in premikanje vretenc in drugih sklepov, pretoki čez meridiane in praktično po vsem telesu, tako da dejansko VSO telo slej ko prej vibrira na neki frekvenci in se ne čuti več kot fizično ampak kot čista energija,… včasih med izvajanjem nisem več vedel, kaj sploh se bo zgodilo na fizični ravni, ko bom končal s postopkom, ki ga izvajam…..
Ampak jaz temu ne bi rekel reiki, čeglih sem z tudi reikiom že enkrat doživek TO kar opisujem zgoraj, doživel pa sem to isto stanje tudi z usmerjeno meditacijo in čiščenjem svojega čustvenega telesa, doživel sem TO stanje tudi pri delu na sebi s komplemenarnimi energijami in drugimi biorgonomskimi procesi, pa tudi zadnje čase pri metodah, ki si jih sam izumim v lastnem navdihu…
Tako da jaz tega, kar se mi dogaja v teh meditativnih stanjih ne povezujem z nobeno zgoraj opisano metodo… vsekakor pa to za mene ni reiki, ni niti biorgonomija, niti … to je le kot pomagalo za to kar počnem

Reconnection pa se mi zdi, da je nekaj čisto druga kot kar sem do zdaj spoznal!!!
Nimam še direkt izkušnje, imam pa le to: odkar sem se odločil, da grem na seminar, kjer bom izkusil, spoznal in se naučil dela s tem, se mi dogaja vseživo… … … Kaj tako intenzivnega se mi že dolgo ni dogajalo v življenju v povezavi z mojo spremebo…
Tako, da trenutno lahko povem le to, da to kar čutim že sedaj, ko se šele bližam direktni izkušnji, je zelo intenzivno in zelo drugače kot karkoli druga kar sem do sedaj srečal.
Kaj pa bo, ko bo za mano seminar dr. Pearla, pa sedaj ne morem pametovat…

Vglavnem nekje je že Nataša opisala ,kako ona čuti zadevo, ko se je enostavno sama povezala, oziroma se ji je odprla, podobno je tudi pri meni in moji punci, podobna dogajanja…
rolercoster dogajanj…

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”