Odgovori na: Nenavadno srečanje živali

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Nenavadno srečanje živali Odgovori na: Nenavadno srečanje živali

strelka
Participant

zanimive prigode… :)

tud jaz jih imam kar nekaj ..ena zadnjih je …ko sem imela odprto okno mi je na okensko polico priletel golob :D…jp odprto okno , pa zavese odmaknjene …

pri nas golobi niso tako zdresirani, da letajo tako blizu človeka …

ampak je tam bil kar nekaj časa in se šopiril …grulil ..pa sem pomislila le kaj mi imaš ti za povedat …no pa je res še tisti dan prišla ena novica..od osebe ki se piše Golob :D, ki jo nisem pričakovala.

zadnja prigoda pa na ograjo balkona prileti turška grlica…sicer grlice so rada v naseljih ..ampak do tega dogodka jo jaz še nisem ne slišala kaj šele vidla.

in ona lepo prileti na ograjo . in gleda skozi okno..še tako se nagne kot da jo firbec matra kdo je notri …

jaz jo sicer opazujem in se ji čist približam in ji tudi rečem joj kok si pa ti lepa ….seveda skozi zaprto okno …takrat me je zagledala se še mal priklonil in odleltela ..

kar nekaj časa sem jo še slišala in videvala ..zdaj pa ne vem kje je …

potem sredi mestnega naselja -mesto vidim kuno..to me je presenetilo…

prav zanimivo pa je bilo srečanje z jazbecem …to se je pa zgodilo v gozdu na sprehodu s kužetom …

bil je že večer …na gozdni poti …

nisva jo opazila …kar naenkrat pa firbčen pasji gobec in flok se nekaj debelega zapodi vanj ….

dobro da je imel kuža dober refleks in je odskočil ..tud jaz, ko sem bila čist blizu sem kar mal odskočila …

jazbec je kar tak zelo hud, in neustrašen :D…sicer se je takrat odločil da bo  pobegnil ..ampak med begom je zganjal tak hrup robantil ..da joj …

no potem pa ko je bila prilika s ceste zavil v hrib gozda ..

kaj mi je povedal ….ja to da morem bit mal bolj huda :)))),…ne se takoj odmaknit ampak se boriti zase …

pravijo pa , da je  jazbec zavetnik tudi rastlinja in zdravilnih zelišč :D

pa veverica …jp bo treba mal šparat oz. imet mal zaloge …

včeraj pa krokar. že ko sem se peljala po poti sem vidla enega bolj velikega ptiča, najprej sem mislila da je kaj vem divji petelin ,  ….potem pa čist ob cesti na nizki veji ..črni krokar …

sem celo ustavlja avto in sem mislila da po zletel stran ampak ni …sem ga lepo blagoslovila  …mam do teh živalic spoštovanje …in se odpeljala naprej

danes pa povožena črna muca …povozil jo je avto ..nič prijeten prizor ..sploh meni pa naj bo katerakoli povožena žival

ko je bil pa že omenjen srnjak …tudi pri nas …no tam kjer so moji starši smo imeli enega takega “neustrašnega” srnjaka …se je sprehajal po cesti …se ni umaknil …tudi ko si ga srečal ni stekel …celo včasih se je mal postavil zase , da bi se ti umaknil …skratka mal nenavaden srnjak .

Ker njihova natura je bolj plašna kot ne, oprezna …če je pa gledaš je pa tud nežna ….

čist nekaj drugega kot gorske koze ..gamsi …pri teh se pa vidi da so gorniki …;), te žvalce saj te ki sem jaz vidla …kar je zanimivo ne v gorah ampak precej nižje …najbrž je bilo v planinah preveč turistov : so zelo organizirani …njihova hoja tako ponosna …glave pa kot radarji ..saj meni so se zdeli taki …

sicer ko sem jim povedala kaj sem jaz vidla …so mi itak rekli pa si ti prepričana da so bili to gamsi ..kaj pa če je bil NLP ..:))))) ( hecali so me)

skratka ….živemu človeku se lahko vse sorte zgodi …:D

in ne ni bil NLP ….so bili gamsi …lahko so pa vesoljčki spremenili svojo obliko in so ratali gamsi …:D..to pa en bomo nikoli vedeli … B-)

skratka …srna je nežnost, intuicija , hja včasih tudi pomeni da je treba delati na samozavesti …

Lepo je če deliš