orgoniti ter njihova delovanja

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori orgoniti ter njihova delovanja

Prikaz 1 prispevka (od skupno 8)
  • Avtor
    Prispevki
    matjaz.L
    Participant

Pozdrav!
    Sam se že nekaj časa amatersko ukvarjam z izdelavo orgonitov. Nekaj ljudi katerim so bili moji izdelki izročeni, je dalo orgonite testirati preko bioresonančne naprave. Rezultati so bili zelo učinkoviti. Skoraj popolnoma zmanjša elektro magnetna sevanja, (izjema so novejše gsm naprave “android”, ki imajo močnejše emisije ter za to potrebujejo nekje tri kratno večjo pokrito polje orgonitov kot pa sama elekt.vtičnica)

Kar dosti ljudi je dalo tudi backup informacijo o boljšem spancu, bil je tudi primer v katerem partner ni vedel za postavljeno večjo poloblo pod posteljo, ter se je spanec bistveno izboljšal …

So tudi primeri s podstavki za vrč, ki od 5-20 minut prečisti vodo bakterij, virusov, klora, kovin itd… ter vodo naredi 100% čisto…

V glavnem, pred dnevom nazaj sem slišal en primer, ko je na bioresonanco prišla ženska, ki je imela zraven orgonitno poloblo, ki jo je kupila od enega uradnega proizvajalca. Polobla postavljena na gsm, je povečala 4. kratno moč sevanja, merjeno z bio.instrumentom. Terapevtka je ob kratkem držanju org. v roki, začutila močno zbadanje v dlani. Postavljen izdelek doma je povečal moč wifi signala ter ga praktično ojačal tam kjer ga prej ni bilo,.. poslabšalo se je tudi spanje itd… (Zato ga je nesla usput zraven na terapijo da se stestira…)

Sam nimam ravno močnega vpogleda v vzrok temu, do česa to pripelje, je pa dandanes slišati dosti polemike na to temo ter o “črnem delovanju” blala :wacko:  žal mi je da se še ta sfera krha ter na nas vestne makere meče temno luč.

bi mi lahko kdo povedal, ali so za negativno delovanje krivi mentalni vzroki, namreč nisem uspel dobiti info, da bi lahko nepravilna neskladnost elementov dala takšen rezultat, kot pa samo človek…

l.p.m

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Sam se že nekaj časa amatersko ukvarjam z izdelavo orgonitov. Nekaj ljudi katerim so bili moji izdelki izročeni, je dalo orgonite testirati preko bioresonančne naprave. Rezultati so bili zelo učinkoviti.

Kakšen je test prek bioresonančne naprave? Kaj meri?

So tudi primeri s podstavki za vrč, ki od 5-20 minut prečisti vodo bakterij, virusov, klora, kovin itd… ter vodo naredi 100% čisto…

Na kak način si preverjal količino vseh navedenih veličin v vodi?

Rezultati so bili zelo učinkoviti. Skoraj popolnoma zmanjša elektro magnetna sevanja, (izjema so novejše gsm naprave “android”, ki imajo močnejše emisije ter za to potrebujejo nekje tri kratno večjo pokrito polje orgonitov kot pa sama elekt.vtičnica)

V glavnem, pred dnevom nazaj sem slišal en primer, ko je na bioresonanco prišla ženska, ki je imela zraven orgonitno poloblo, ki jo je kupila od enega uradnega proizvajalca. Polobla postavljena na gsm, je povečala 4. kratno moč sevanja, merjeno z bio.instrumentom. Terapevtka je ob kratkem držanju org. v roki, začutila močno zbadanje v dlani. Postavljen izdelek doma je povečal moč wifi signala ter ga praktično ojačal tam kjer ga prej ni bilo,.. poslabšalo se je tudi spanje itd… (Zato ga je nesla usput zraven na terapijo da se stestira…)

Že v osnovi sem skeptičen, ko tole berem. Pokazatelj škodljivosti posameznega GSMja je t.i. SAR faktor (stopnja specifične absorbcije); gre za količino absorbiranih vf EM sevanj v telesu kot posledici izpostavljenosti GSMju. Nižji je ta faktor, manj škodljiv je GSM, SAR faktor je naveden v “papirjih” GSMja. Androidi bi načeloma morali imeti zelo nizek SAR faktor in bi torej morali soditi med varnejše naprave.
    Druga stvar, ki vpliva na škodljivost sevanja je moč signala (tiste črtice, ki jih vidiš na vrhu ekrana). Manj je črtic (slab signal), večja je potrebna oddajna moč GSMja in bolj škodljivo sevanje oddaja. In ne vem s kakšnim bio instrumentom bi bilo to moč meriti. O kakšnem bio instrumentu govoriš?
    To so ključni faktorji. Kar pa se tiče zaščit za GSMje, ki so v prodaji, sem enkrat za mnenje vprašal enga frenda, ki je takrat opravljal meritve sevanj na Zavodu za varstvo pri delu. Rekel mi je takole: “Kdor verjame, da te zaščite delujejo, ne ve, kako deluje GSM. Gsm deluje potencialno na izredno širokem frekvenčnem pasu – ko imaš klic, se ta dogaja v frekvenčnem pasu, ki je prost. Zaščite, kakršne lepijo na telefone, verjetno lahko delujejo v nekem določenem frekvenčnem pasu, ne morejo pa zaščititi celega območja, v katerem deluje GSM.”
    Ampak tale izjava se je nanašala na tiste zaščite, ki so jih včasih lepili na telefone in ne na orgonitne zaščite.

Sam nimam ravno močnega vpogleda v vzrok temu, do česa to pripelje, je pa dandanes slišati dosti polemike na to temo ter o “črnem delovanju” blala žal mi je da se še ta sfera krha ter na nas vestne makere meče temno luč.
    bi mi lahko kdo povedal, ali so za negativno delovanje krivi mentalni vzroki, namreč nisem uspel dobiti info, da bi lahko nepravilna neskladnost elementov dala takšen rezultat, kot pa samo človek…

Kako deluje orgonit?
    Oblika in material poskrbi za torzijsko polje, ki pa samo po sebi ne zagotavlja transformacije. Treba ga je ustrezno informirati. Na informacijo vplivajo dodani kristali, “stanje” teh kristalov in mentalno-čustvena naravnanost izdelovalca.
    In v kakšnem primeru orgoniti “ne delajo” oziroma imajo destruktiven učinek?
    Predvsem takrat, kadar so kristali, ki so v orgonitu polni avrične sluzi (mrtva orgonska energija – kristali jo spontano vlečejo iz nas, ko jih valjamo po rokah) ali neustrezna mentalna info. v kristalu. Največkrat je problem avrična sluz.

Lepo je če deliš
    matjaz.L
    Participant

Kakšen je test prek bioresonančne naprave? Kaj meri?

Glede naprav si ne bi upal trditi kaj na pamet, v glavnem po podatkih bi se naj dalo izmeriti veliko, od človeških alergij, do težkih kovin prisotnih v telesu… tako se je izvajal tudi test z vodo direkt iz pipe, ter postavljeno na orgonitu… bil je primer, ko testirana voda na enem izmed orgonitov ni očistila zgoraj navedenih veličin, je pa bil orgonit sam kljub vsemu uspešen pri elekt.sevanjih itd.. ( nisem uspel sam ugotoviti v čemu je trik, vizualno gledano tistemu orgon. malenkost primanjkuje delež  bakra, ki pa je tudi ena izmed osnov…

Največkrat je problem avrična sluz.

S postopki transformacij bi se potemtakem moralo dati prečistiti orgonit oz minerale njem?

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

S postopki transformacij bi se potemtakem moralo dati prečistiti orgonit oz minerale njem?

Ja, pa tudi sicer ustvari prijetno atmosfero, ko jih izdeluješ. Pred manj kot tednom dni sem se ravno o tehle stvareh pogovarjal z enim brusilcem kamnov. Rekel mi je, da on kamne brusi ob predvajanju klasične glasbe. Jaz imam sicer rajši rock ;o), sam za ustvarjanje nekih harmoničnih informacij je pa klasična glasba zagotovo ql. Tudi paradižniki jo imajo recimo radi – boljše rastejo, če jim predvajaš klasiko.

Lepo je če deliš
    matjaz.L
    Participant

osebno mi sedejo tibetanci s posodami :yahoo:

drugače pa res, glasba ima svoj čar, ter človek pade v neko posebno stanje…

Kaj pa meniš glede teh bioresonančnih preverjanj oz na kakšni bazi bi se naj tukaj šlo?

slišati je bilo tudi govora, glede Vučkoja ter o nekakšnih neetičnih delovanjih na področju orgonitov. sam pojma nimam koliko je to res oz človeka niti ne poznam, da bi upal kaj koli trditi… folk najbrž bolj napihuje ter dela nekakšno  propagando iz tega ven.

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Kaj pa meniš glede teh bioresonančnih preverjanj oz na kakšni bazi bi se naj tukaj šlo?

Premalo vem o teh napravah, da bi se spuščal v “razlage”, kako delujejo.

slišati je bilo tudi govora, glede Vučkoja ter o nekakšnih neetičnih delovanjih na področju orgonitov. sam pojma nimam koliko je to res oz človeka niti ne poznam, da bi upal kaj koli trditi… folk najbrž bolj napihuje ter dela nekakšno propagando iz tega ven.

Jaz ga poznam, a sva prekinila stike. Jih niti najmanj ne pogrešam … ;o) Njegov problem je predvsem to, da misli, da je njegova resnica “prava” tudi za vse druge; vsaj včasih je bilo tako …

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

slišati je bilo tudi govora, glede Vučkoja ter o nekakšnih neetičnih delovanjih na področju orgonitov. sam pojma nimam koliko je to res oz človeka niti ne poznam, da bi upal kaj koli trditi… folk najbrž bolj napihuje ter dela nekakšno propagando iz tega ven.

tadej pretner je napisal/a:

Jaz ga poznam, a sva prekinila stike. Jih niti najmanj ne pogrešam … ;o) Njegov problem je predvsem to, da misli, da je njegova resnica “prava” tudi za vse druge; vsaj včasih je bilo tako …

Če bi bil to Vučkov edini problem, bi lahko bil še kar prebavljiv dečko..  Ampak to je le njegova zadnja začimba na preostale njegove destruktivne težnje..   :wacko:

Gre tudi za raven agresije, ki jo ima..  Pač borba proti sistemu in vsemu svetu, ker ima nerazrešeno travmo, da je njegovo družino (družinsko očetovo podjetje) uničil sistem itd..  In vse to kar nosi v sebi, ga dela psihotičnega psihopata; tako pri temu kako gleda na svet in kako zaznava realnost; ter pri temu, kako nato deluje do ljudi, do sebe, do okolja, do sveta..   On dela vse (tudi orgonite) kot orožje, saj bije svojo bitko (z mlini na veter) in zato tako dojema tudi ves svet..

Ker pa je jasno, da svojo energijo vtisnemo v kristale, ki so v orgonitu, si potem lahko predstavljamo celotno sliko..

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Prikaz 1 prispevka (od skupno 8)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.