Odgovori na: Kvantni pristopi samorazvoja
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Kvantni pristopi samorazvoja › Odgovori na: Kvantni pristopi samorazvoja
Za ledvice je fajn čaj iz njivske preslice.
Bila sem na predavanju Fanči Perdih (slovenska semenarna Amarant) in enkrat je razlagala, da je imela močna vnetja ledvic, pri čemer ji noben antibiotik ni pomagal. Rekla je, da si jih je pozdravila s čajem iz njivske preslice, narejenim na sledeči način:
V en liter hladne vode daš ščepec njivske preslice, postaviš na ogenj in ko zavre, zmanjšaš ogenj, da čisto na rahlo vre 20 minut. Na koncu dobiš čisto rahlo rumen čaj (če je premočne barve, ni ok), ki ga spiješ do 12. ure dopoldne. To delaš en mesec, potem je dva tedna premora. Če je treba, ponoviš en mesec pitja.
Ful je pomembno, da je njivska preslica dobre kvalitete in da je čim bolj sveža (torej letošnja). Prvič sem jo kupila v lekarni in je fajn učinkovala, kasneje nisem več dobila taprave. Pri tem se ne splača šparat, sploh ker jo ful malo porabiš (tole govorim sama sebi;)
To je meni najboljši način za zrihtat ledvice.
Pa še eno dejstvo: njivska preslica vsebuje silicij, ki ga je Tadej zgoraj omenil v povezavi s sklepi