Odgovori na: Šamanizem
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Šamanizem › Odgovori na: Šamanizem
Zanimivo, kaj vse lahko nekdo, ki je v popolnosti izdelal tehniko svojega načina meditacije – v njej zapadem v eno urni trans, ko dosežem delta stanje valovanja možganskih valov, najbrž, pri tej obliki zavesti, ki je neka višja oblika zavedanja – Nad zavest -, saj še nisem izkusil doslej še kaj višjega od tega, opazuje v sebi pri zaprtih očeh neko stvarjenje kot je to recimo stvaritev vesolja – vse to pa zaznavam z intuicijo, ki je povezana z organi vida, torej z očmi. Gledam z zaprtimi očmi nekaj, kar se dogaja, vse to opazujem, in točno razumem, za kaj se gre pri vsem tem. Stopnjevanje koncentracije v točki tretjega očesa tako dolgo in tako intenzivno, da sem dosegel mejo kritične točke, ko enostavno še prenese ves ta pritisk moj živčni sistem – in, iz samega jedra ( imenujem ga jedro Božanske Svetlobe ) se odcepita dva enaka po sebi elementa intenzivno rumeno-zelene barve, fluorescentne, katera se delita še na pol. Torej imamo samo jedro ( ki ostane enako, kot pred delitvijo ) in štiri enako velike delce, nakar se vsi elementi združijo v eno – zopet nazaj v jedro in nato sledi explozija ali širitev na vse strani. Poskušal sem zaznati meje tega, misleč, da nastaja Supernova, a meja nisem nikakor mogel določiti – vse je bilo tako širno, da je presegalo območje mojega zaznavanja – pač bil sem priča in so – ustvarjalec samega vesolja – ali pa samo ustvarjalec. V tem primeru sem mu določil svojo, po moji meri meni všečno dimenzijo, ki sem ji prilepil številko 13. Neko vzporedno vesolje in kdo ve kdaj po napočil čas, da bom morda s svojo ekipo enostavno preskočil vanj s tega planeta, ki mu vse tako kaže, ni več rešitve, glede na vse, kar se trenutno tu dogaja in ni nobenih pozitivnih, žal, premikov v kakšno koli svetlo obliko. Imam občutek, da so vse to že počeli Maji, da so enostavno preskočili v neko drugo dimenzijo. Če je uspelo njim, zakaj ne bi to uspelo še meni, le delati moram na tem. Intenzivno, korak za korak. Fiziki pa še vedno capljajo za božjim delcem – morali bi ga poimenovati Božanska Svetloba, če smo bolj natančni, katere jedro je Mer – Ka – Ba, njeno jedro pa je zelo koncentrirana energija, ki ima vse atribute oz. značilnosti Črne luknje. Nekoč sem vprašal nekega priznanega bio energetika, kaj meni o meni – pa mi je odgovoril, da on pomaga le ljudem ( ? ) – in kaj sem potem sam, neka višja sila ? , ki ni / sem zanj človek ? Počutil sem se nekako prazno – smo pač po naravi zelo občutljivi ljudje, mi ki služimo kot prevodniki kozmične energije, žal, pa tega ni vedel ?