Odgovori na: Prosim za nasvet in pomoč

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Prosim za nasvet in pomoč Odgovori na: Prosim za nasvet in pomoč

Anonimnež
Nedejavno

Nisem vedel v katero temo bi izlil moj “klic na pomoč”, pa ga bom kar tule… malo mogoče brez glave in repa, zadeva je, vsaj zame komplicirana… že v naprej se opravičujem za dolg post, ampak nekaj me sili da vržem ven vse naenkrat…

5, 6, že ne vem več, let nazaj dobim potrjeno diagnozo multipla skleroza, seveda z vsemi pritiklinimi in posebnimi efekti (optični nevritis, foot drop, zanašanje, …), 2 leti sm bil na terapiji z Rebiff injekcijami, vendar sem razvil odpor do špikanja in depresijo, jokanje brez razloga (in z njem) je bilo pogosto, razmišljal o samomoru. odločil sem se za prekinitev in za alternativno zdravljenje… si bom že kako sam pomagal.

hodil sem na obisk k enemu domančičevemu učencu, ni kaj prida pomagalo, vendar sem dobil preblisk da bi jaz tudi to delal… pa sem se šel učit do zdenka, do 2. nivoja.. ok… sam klinc k simz tem nism mogel pomagati, je pa bilo zabavno izvajati psihokinezo… ogorevčeve knjige so me prestrašile in sem z dajanjem terapij nehal (pa še na novorojenčka sem moral paziti da mu ne bi škodoval). sem rekl ok, nekaj moram najti za samopomoč… šel sem se učit reiki, vendar sem opazil, da nič ne čutim, med iniciacijo nič, med izvajamjen nič… nikoli nič ne čutim energij…  preskok…

učil sem se radiestezije, kjer sem prvič slišal za Tadeja, vendar mi ni bil všeč, ker ne mara hartmanovih mrež ;) Kasneje sem s vrnil k Tadeju in sprejemam njegovo znanje.

trudim se z povezanim dihanjem, nič se ne dogaja , nič ne čutim. trudim se z zaznavanjem energije kamene strele, nič. čutim samo prekelete mravljince po nogah kimso po vsej verjetnosti posledica ms. velikokrat pomislim na samomor, saj si zničemer ne znam pomagat, res tolko nesposoben? sem res tolko v analotičnem umu?

včeraj mi ni dalo spati, pa sem šel malo pozdravit nihalo, potrdil mi je naj naredim samomor… mi je bilo čudno, saj če bi fraktal vodil k smrti, bi se že kaj zgodilo prej, ne pa da rabim hint… preverim, spucam “negativno entito”, ponovim vprašanje oz trditev in je bila negativna, čudno ampak ok. nihalo mi potrdi idejo da z znanjem ki ga dobivam od tadeja, ne bom moral pomagati pri ms, kar mi ni vsec… saj imam tadejeve info za ligitimne in tehtne…. vzet mi je bil cilj.

ne razumem, kaj me blokira in sabotira, spet sem razmišljal da bi bilo vseeno mogoče narediti konec… ker imam še toliko možganov, da vem, da je moja družina od mene finančno odvisna (tudi mali) in da ni glih kul za njiju če grem zdele v gore, sam po drugi strani, se mi stanje slabša, pa sem probal tudi diete (swank, wahl), se morm pohvalt da sem shujšal 20kg,na idealno, vsaj nekimza pokazat), hoja seslabša, desna toka dreveni… čustva? ne znam identificirat, doživet ja, identificirat ne….

zmanjkuje idej, ne znam si pomagat….  :unsure:

sori za dolg post,

t.

Lepo je če deliš