Reply To: Reconnection
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Reconnection › Reply To: Reconnection
24. 10. 2010 ob 0:46
Participant
Amedea wrote:
Reconnection je pač drugačen, ne gre za posredništvo, – tisti, ki ga izvaja, ne posreduje energije – ne svoje, ne kakšne druge. Ne ga primerjat z energijskimi tehnikami, ker res ne deluje na ta način.Vse ostalo pa sem že napisala v prejšnjih postih.M.
To, da Reconnection ni energija oz. ni zdravljenje z energijo sem že večkrat prebral v tej temi. Tudi v intervjujih tako govori Eric Pearl. Tega pa jaz ne razumem. Iz literature in raznih dokumentarcov sem zvedel, da je VSE energija. Energija je hrana, voda, človek, miza, misel, vesolje… Tako, da če bi se reklo, da gre tu za drugačno energijo kot smo jo vajeni, bi se mi zdelo malo bolj logično. Torej, ali je Reconnection energija, ali pa izjava, da je vse energija ne drži. Pearl tudi pravi, da se moč energije z distanco zmanjša, pri Reconnection-u se pa moč z distanco poveča. In pravi tudi, da tu ne govori o zdravljenju na daljavo. Kakšen pa ima potem komentar na zdravljenje na daljavo? Pač energije so si različne… Če se boš grel ob ognju in boš stopil par korakov stran boš čutil manj toplotne energije, pri zdravljenju na daljavo pa distanca ne bo imela efekta in ko boš pomislil na prijatelja in bo on istočasno pomislil nate, razdalja tudi ne bo imela efekta. Ali v teh primerih ne gre za energijo?