Odgovori na: Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic Odgovori na: Vpliv glasbe na rast marjetic

glas
Participant

jaz to glasbo , ta štikel lahko samo poslušam :yes: .. nobenega videa … zdi se mi odlična …res dal sebe notri :yes: , tako jo jaz doživljam.

<iframe id=”fitvid114410″ src=”https://www.youtube.com/embed/8Qh_Rs3pf4c?feature=oembed&#8221; width=”300″ height=”150″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen”></iframe>

No saj boljše če samo poslušaš, ker video je res morbidn, ampak za pogledat vseeno je, ena do dva krat…    :-)

Pa vsaj vsi videi, ki jih je posnel v procesu bolezni, so odhajanje, slovo od sveta, telesa, “sebe”..      Vbistvu je dover vpogled v njega samega, sedaj še to..  kot zadnja komponenta, ki jo je lahko še pokazal..    zdaj lahko vsi vidijo, “kako bo”, ko bo Bowie umrl, kako se bo obnaša,l kaj bo čutil in posledično nato ven dajal..  in to lahko zdaj vsak pogleda v teh zadnjih videih, ki jih je posnel in dal res to not..

Drugače Strelka, a si ti tista marjetica, ki je pogruntala, da se videi lahko tako not vgrajujejo..  No saj vseeno če si ali nisi, vseeno si marjetica, ki to zna..   :good:

A me naučiš?

:unsure:

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”