Reply To: Reconnection

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Reconnection Reply To: Reconnection

Član

tadej pretner wrote: Hm, nekaj se je pri meni skozi tile dve seansi reconnectinga definitivno premaknilo. Tam nekje v začetku sem opisoval nekontroliran občutek utripanja na terapevtski mizi med seanso – omenil sem, da sem se počutil, kot da sem cel eno ogromno srce in nekontrolirano utripam. Do enakega občutka sem prišel dobrih 15 minut v svoji redni meditaciji, ki se dejansko še nikoli ni razvijala takole in “ponujala” podobnih občutkov.

No…nekaj si občutil…lahko nebi občutil nič…kakor koli…hočem ti povedati, da Anita ni sprožila teh občutkov, ki si jih zaznaval…Če bi bil direktno pri Dr. Eric-ku Pearlu…bi ti sam povedal, da on nima nič s tem…da on ni nič naredil…da je zgolj voden…on se samo umakne vstran in pusti da se zgodi kar se pač zgodi…za EGO tu ni prostora…Če nebi nič občutil bi pač šel…Anita tako nima pri tem nobene odgovornosti.

Sem opazil, da se zadeva pri Reconnectionu gibljejo v smer…ko bi si nekateri radi nekaj prisvojili… ( na to pa je Eric Pearl posebaj opozoril )…pri Reconnectionu si nimate kaj prisvajati ali si šteti svoje usluge…ker tisti, ki ga prakticirate…SAMI NISTE SPOSOBNI NOBENEGA POZDRAVITI
Lepo je če deliš