Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Brrrrrrrrrrr juterrrrrrrrrrrrrr………………..

hahaha……tale rrrrrrrrrrrr je pač frekvenca……..sej, veste…..rrrrrr…..pa te trese……..hahahaha….hahahaha……hja, še dober, da me mal trese, pa zvija……hahahaha…….sem pol čist in……kuker je zdej mal mode, da te trese, pa mal zvija……hahahahaha…….sej lohka nebulistično ocenite, da mene ze mesece trese in zvija od frekvenc smeha…….hahahahaha…..sama radost me je in režanje……..hhahahaha…….matr se dober kopam v frekvencah……hahahaha…..že mesece…….hahahaha…..hahahahaha………hahahaahaha……

Hmmmmm, pa člouk prebere, da je treba imet posrednika za tele frekvence……hahahaha……sej, tole je men čist znan scenarij……..hahahaha…….mi, kuker ljudje smo itak navajeni, da vse, kar rabimo, pač dobimo preko posrednika ali dilerja…..hahahaha…….recimo, meso pri msarju……hahahaha……špecerijo pri najboljšem sosedu…..ampak, zdej mamo tut še druge dilerje, pa je koknkureca…..hahahaha……pa, če kdo kakšno travco pokadi, tut rab dilerja…….hahahahaha……pa za čevle mamo tut svojga dilerja, pa za obleke……hahahhaha……..pa za elektriko……hahahaha……pa za duhovnost……..hahahaha……kuker za konektanje na Boga……hahahahaha…………hahahaha…..men se tole zdi tko stara zgodba iz prižnice in sicer…..dragi farani…….ne pozabite……Bog ima vas rad, pa seveda jst tut……..Bog je povsod……Bog vse vidi, Bog vse ve, greh se delati ne sme……zato pa pridite v nedeljo k maši, da se boste pod mojim vodstvom lahko spet povezali z Bogom……..sej veste, jst sm vaš župnik in moje delo je, da sem povezan z Bogom in, da vas, moje drage ovčice povežem z Bogom, men lohk zaupate, sem študiru dolga leta in vam povem, nč ni boljšega, kot bit povezan z Bogom…….hahahahahaha…….hahahahaha…..

In to so še vedno nebuloze…..hahahahaha…….hhahahahha…..za podrobnejše informacije pokličite vašega lokalnega dilerja……hahahahaha…….hahahahaha……

slišmoWacko

Lepo je če deliš