Odgovori na: Dediščina

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Dediščina Odgovori na: Dediščina

tadej pretner
Moderator

Kako se deduje te vedenjske vzorce oziroma kako se jih človek reši. Glede na to kako doživljam svet se sploh ne počutim da sem neka individualna osebnost ampak kopija fotra. On se ne obnaša tako kot bi se želel obnašati jaz ampak drugače mi enostavno ne gre. Ne morem nikakor živeti po svoje ker mi življenje enostavno ne da priložnosti. Imam iddeje, misli, želje,..vse ni da ni ampak priložnosti pa res ne ker zgleda da moram točno na tak način doživeti vse kakor doživlja on. Nej se gre srat vse skupi.

Se spomniš primera, ko so eni vegetarianki presadili srce, potem pa se ji začele pasati klobase, pivo in se je začela zanimati za motorje? Šlo je za to, da je dobila s srcem izvorne celične receptorje donatorja, celični receptorji oziroma njihova struktura pa privlači misli in hotenja. Po starših torej dobimo strukturo celičnih receptorjev, zato smo jim po “štosih” tako podobni – zlasti nekoliko kasneje, ko niso več tako aktualni kakšni vplivi iz pubertete in družbenih trendov. Takrat pride vse na svoje.
agičnega trika ni, bstajajo pa načini, kako paralelno s procesiranjem podzavestne energije “popravimo” tudi celične receptorje (theta equilibrium, ki nima nobene veze s theta healingom).

Lepo je če deliš
1 uporabnik se je zahvalil avtorju.