Reply To: Povezava anksioznosti z grleno čakro

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Povezava anksioznosti z grleno čakro Reply To: Povezava anksioznosti z grleno čakro

alibaba
Participant

Govorim o hatha in raja yogi. Hotel sem reči tole, da meditacije in prakse tudi če bi te v “normalnih” pogojih pomirile, po mojih izkušnjah neposredno sploh niso delovale. Cmok v grlu je kar ostajal enak in tudi neprijetni občutki niso izginili. In da ko sem sebe opazoval, sem svoje težave s ščitnico dojel na tak način kot sem zgoraj opisal: nepravilno delovanje in razmišljanje privede do hiperaktivnosti ščitnice, potem pa ščitnica obratno deluje nazaj na psiho. Je telo tako vznemirjeno, da ti potem vrača nazaj. Šele nek “sprožilen” dogodek te nazaj spravi na mesto in uredi stvari (se pa zavedam, ta lahko z rednimi praksami ustvariš pogoje da prej pride do tega). To je pač moja izkušnja po toliko letih, ko lahko že vidim kaj vodi v take situacije in kaj vodi spet ven iz njih. Sej ne da delam to namerno, vsakič ko spet padem v tole, si rečem, “Eh, kaj mi je spet tega treba bilo” :)

Lepo je če deliš