Reply To: Reconnection
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Reconnection › Reply To: Reconnection
raco wrote:
Tadej, kako se pa ti sedaj po tretmaju počutiš? A je opazit kej?
Tadej…kaj si pa ti mrknil…?
Nisem mrknil, le malo manj sem doma te dni. Tule se tudi sicer zaenkrat vzdržujem komentarjev, ker še nimam jasne slike o reconnectionu. Do sedaj sem bil na dveh terapijah in v torek grem na tretjo. In tehle stvari, ki so o reconnectionu napisane, nisem kaj prida bral, od tistega, kar sem, me pa resda ni vse pritegnilo. Ampak za razliko od nekaterih, ki priznavajo zgolj svojo realnost in realnosti drugih vrednotijo skozii primerjavo s tistim, kar “vedo” in v kar “verjamejo”, pač sam mislim, da lahko nekateri doživljajo drastično drugačne realnosti kot jaz, kar se potem odraža tudi na njihovem energijskem delovanju. Večkrat sem recimo že omenil, da v moji realnosti angelov ni, ampak zato se še ne režim tistim, ki z angeli “delajo”, čeprav je res tudi to, da se ravno kajn prida ne trudim, da bi z njimi imel opravka
V glavnem – šteje rezultat. In kaj je rezultat – da znaš živeti tako, da maš recimo občutek, da si v pravem trenutku na pravem mestu ipd. In verjamem, da lahko marsikomu pri tem reconnection koristi. Kar se tiče moje osebne izkušnje, je bilo do sedaj obilo rolanja na terapevtski mizi, nisem pa prepričan v preslikavo tega rolanja v real lajfu. Ampak konec koncev nimam nekih opasnih problemov, da bi bilo morebitne spremembe tako ajnfoh opaziti. Sem pa vseeno opazil ene “nenavadnosti”, za katere še nisem čist ziher, če so povezane s terapijama, zato o tem zaenkrat še ne bi razpredal.