Reply To: Kakšen bi moral biti Avatar

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Kakšen bi moral biti Avatar Reply To: Kakšen bi moral biti Avatar

strelka
Participant

Ermm

Sicer ne vem če prav razumem ..ampak a vi res verjamete v nekaj zato ker je to en rekel…( to mislim tko preberš eno knjigo)
Pa takole ko berem …vse skupaj ..kako se dobesedno prerekate …pa ok …duhovni …pa ker je bolj oh in sploh …pa ta tehnika pa una tehnike ..pa ta frekvenca pa una frekvenca…
človeška celica …pač rabi doolčeno frekvenco ….za rast za razvoj za razmnoževanje …
določeno nihanje …hja no pustmo sedaj da rabi hrano …tko te čist zemeljske zadeve …ki absolutno za duhovneža niso zanimiveSmile
in zdaj mi res ni jasno ..kakšne nove frekvence prihajajo na zemljo????
Mi je pa jasno … da vse poteka hitreje …
No pa da ne bo kdo sedaj spet tole sprejel kot žalitev al pa kaj drugega …ni mišljeno tako.

kaj pa vem …a je res zdej to bit bistvo …bolj duhoven, da se delaš kdo zna več …pa kdo je več delavnic obiskal…
hja no …očitno sem jaz res z drugega planeta padla…,

Sory ..moj samogovor…nočem smetit pri Rezini ..sicer kje pa je ..jo mal pogrešamWink..čepav sva po moje tko kot pes pa mačka…LOL

Noh ja smetim pa sedaj pri Avatarju ..Ermm..pa sej tukaj je itak vse živoBig smile

sem pa mal prej prebrala tole …pač firbec.Smile
Morda samo še nasvet.

Ne prepuščajmo se preveč miselnemu procesu in skušajmo vse do
potankosti razumeti. V enem trenutku mora razum spustiti in dovoliti
srcu, da nas potegne naprej. Rekonekcija je predvsem odgovor na
hrepenenje srca.

strelka2010-10-20 14:04:15

Lepo je če deliš