Reply To: Reconnection

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Reconnection Reply To: Reconnection

Anonimnež
Nedejavno

Amedea wrote:

Znanost in Reconnection:

A razumeš tudi tisto med vrsticami…Question LOL

Nič ne omenjajo s katerimi tehnikami so kao primerjal…besedo reiki se pa lahko tolmači na zelo različne načine…pred 2000. leti je bilo za japončke to čisto nekaj drugega kot je kao danes…Reiki kao z veliko pomeni isto kot chi, ki, prana…reiki z malo je pa kao zdraviteljska tehnika s simboli…razlika je zelo velika…LOL

Healer prenese kao energijo na zdravljenca…full na kratko osnove…energija gre preko healerjeve aure, čaker, itd…na zdravljenca…prenese se lahko samo toliko močno energijo oz. stopnjo kot ima healer razščiščeno podzavest pri sebi in s tem razvite sposobnosti…skratka kot lahko njegovi energijski centri prenesejo…

Če hoče healer spravit človečka v alfa, theta ali delta stanje…mora najprej sam biti sposoben priti v tist stanje…iz tam delovat in kao s sevanjem spravit še zdravljenca v tak stanje…in kao v theta ali delta stanju kaže EKG full majhne krivulje…EEG pa kaže full aktivnost…detajlov pa ne bi…

In prav zaradi tega se smejim. ker jih večina tistih, ki se hvalijo da to obvlada al pa da so reiki mojstri in ne vem kaj še vse…pade na osnovnih testih…osnovnih za moje pojme…LOL

Preveril sem tudi procentualno koliko od tega je res kar dr. Pearl pravi o reconnection in kar dugi pravijo…o številkah ne bom…dal bom pa primerjavo z mano…meni bi to koristilo neznatno…jaz sem pa itak čisto običen tupast človeček…LOL Tongue

Lepo je če deliš