Reply To: Reconnection

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Reconnection Reply To: Reconnection

Član

tadej pretner wrote:

Hm bog ve s kakšnimi realnostmi imam jaz povezavo in kakšne čudne energije ižarevam v okolco…

Ti imaš seveda najtesnejšo povezavo z realnostjo žrtve in takšne energije posledično izžarevaš v okolico.

AVATAR wrote: Sem šel v knjigarno pogledat to knjigo…Avtor je tipični američan…povrh vsega pa še bivši Plejadec…torej prej je živel v sistemu plejad…tako mu je povedala jasnovidka…vglavnem knjiga je precej duhovna za mene…jasnovidci-kristali-kanaliziranje-čudna duhovna stanja…itd Moje izkušnje temeljijo na tem, da mi nihče ni mogel dokazati to kar je TRŽIL-PRODAJAL…veliko duhovnega kokodakanja za prazen nič.

Kok si ti hecen. Stalno daješ v nič duhovne knjige, ampak v isti sapi takoj, ko kdo kaj novega omeni, tečeš v knjigarno pogledat, kaj to je. In knjigo prelistaš in že imaš sodbo, “kaj to je”. S takšnim pristopom ne boš v celoti nikoli prepoznal ničesar.

Tisto o realnosti in izažeranju sem napisal bolj za hec…Prav neverjeten si s to tvojo žrtvijo… …Mogoče bi moral obiskat tistih 30.000-40.000 otrok, ki vsak umrejo od lakote in bolezni in jim povedat, da je to zato, ker so ŽRTVE…No prinesli so žrtev direktno iz čudovite ENOSTI.

Razumen človek se seveda informira…veliko knjig sem prežvekal in ko knjigo prelistam, da vidim o čem piše, mi je takoj jasno zakaj gre. Recconection je tipična duhovna knjiga…to je moje mnenje…ostali pa lahko sami skočijo v knjigarno in sami preverijo kako in zakaj…Se pa pri tebi nemorem znebiti občutka, da je glede Recconection neka mučka v ozadju.

Lepo je če deliš