Reply To: Reconnection
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Reconnection › Reply To: Reconnection
Brezo wrote:
Bil sem že v tako globoki meditaciji, da sem slišal kristale (ne gre za visoko piskanje, ampak za nizko brnenje). Izkušnja je neprimerljiva.
Na kratko povedano…različni nivoji, različni zvoki…če misliš na brnenje tako kot motor je to nižji astral…tudi zvonenje kao zvonov je astral…na visokih nivojih se namreč sliši kot neke vrste inštrumente (flavta, harpa, dude…)….![]()
Poznavalec
Ne govorim o interpretacijah uma na različnih ravneh, ampak o tem, da kristali oddajajo energijo določenih frekvenc (kamena strela recimo v pasu od 4 do 14 Hz; odvisno od smeri neba, v katero je obrnjena). In če držiš kristal v roki in si z njim uglašen, je moč to v meditaciji frekvenco slišati, čeprav sicer naše uho zvokov, frekvenc pod 20 Hz, načeloma ne zazna.
Hm bog ve s kakšnimi realnostmi imam jaz povezavo in kakšne čudne energije ižarevam v okolco…
Ti imaš seveda najtesnejšo povezavo z realnostjo žrtve in takšne energije posledično izžarevaš v okolico.
Sem šel v knjigarno pogledat to knjigo…Avtor je tipični američan…povrh vsega pa še bivši Plejadec…torej prej je živel v sistemu plejad…tako mu je povedala jasnovidka…vglavnem knjiga je precej duhovna za mene…jasnovidci-kristali-kanaliziranje-čudna duhovna stanja…itdMoje izkušnje temeljijo na tem, da mi nihče ni mogel dokazati to kar je TRŽIL-PRODAJAL…veliko duhovnega kokodakanja za prazen nič.
Kok si ti hecen. Stalno daješ v nič duhovne knjige, ampak v isti sapi takoj, ko kdo kaj novega omeni, tečeš v knjigarno pogledat, kaj to je. In knjigo prelistaš in že imaš sodbo, “kaj to je”. S takšnim pristopom ne boš v celoti nikoli prepoznal ničesar.
tadej pretner2010-10-13 23:47:15