Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Aloha…..
hahahahaha……sm se narežala……hahahahaha….. sem srfala po forumu in hahahaha…….ma, ja sej sm povedala, da je hahahahaha…….pač po domače moja mantra…….hahahaha…..pa tut guna mantra je men ušeč….hahahaha…..a kera….ja, guna…..lih prou……hahahaha……pa sem se en časa režala……. lih prou……..hahahaha……seveda je moje režanje ena vrsta telovadbe….kuker zlo dober dela glavna dihalna mišica………hahahaha…..pa moje grimase na obrazu…..hahahaha…..to je naprimer yoga obraza……pa visoke frekvence…….hahahahahaha……..hahahahaha……lih prou…hahahaha…….kuker tri u enem…..hahahaha…hahahahaha……hahahahahah……
Pa sm začela še mal plesat……hahahahaha…….kuker rapat……..hahahaha…..yo…yo…yo……go….go….go………pa seveda mal mahaš z rokami, se mal zvijaš, noge sem in tja in obrat……hahahaha……..hahahahaha……..čist zavesno dihaš…….hahahahaha……..matr pa sm še tekst dobila v možgane…..hahahahaha…..ejga direktnga…….hahahahaha……njet….nisem kanalizirala….njet…… je to kar moj tekst in prevzamem popolno odgovornost….njet kanaliziranje…..ni nobeden znani al pa neznani mojster iz preteklosti al pa bodočnosti odgovorn za tale raperski komad………..hahahhaha…čist moja odgovornost, kot norca, ne kot pesnika….hahahahaha…………hahahaha….lih prou…….hahahaha…..tk, evo, čist ponižno izjavljam……hahahahaha…..zdej sem seveda na kolenih in delam guno asano al pa telovadbo, ko se spustim na kolena, rit se dotika pet na nogah …..glavo položiš na roke…hrbtenica je napeta, kuker v črki u, kuker usločena….hahahahahah……in čist zavestno diham in spremljam vdih, kako mi potuje skozi nos po hrbtenici dol in pri izdihu spremljaš izdih, ki ti potuje po hrbtenici gor in skozi usta ven……pa spet vdih skozi nos in spremljanje, lohk tut vizualizacija pri vdihu modra barva, pri izdihu rdeča….hahahahaha……hahahahahah……evo, pa so kolenčka dober izkoriščena……tk, da mi ni potrebno padat na kolena pred drugimi, pred samim sabo mi je pa tut brez veze….tak norc pa spet nisem……no, ja, ali pa tudi……hahahahahaha…….recimo če delam pač takole telovadbo…..al pa morm kej popravt, kar je naprimer bolj nizko, naprimer pogledat pod pomivalen korit, pa je treba na kolena, pa mal bol od blizu pogledat, al pa iz samega čudenja nad sinhroničnostjo dogodkov, al pa včasih tut nad sinergijo dogodkov…hahahahaha….hahahaha…..ta kolenčka mam najraje…padm na kolena in se čudim…..in obenem me preplavlja močn občutek hvaležnosti, radost je pa itak moje norčevsko normalno stanje…..hahahaha….hahahahaha………hahahahahha……..hahahaha……sej učasih se tut uležem……hahahaha………naprimer pod avto, k moram mal auspuh pogledat, pa te stvari…..hahahahaha…..hahahahahaha……pa k grem spat, pa te stvari…..hahahaha…….
Aja, tale raperski komad bom še napisala……hahhahahaha……hahahahaha……
Vsak hoče nekaj postat……
kuker, da to že ni…
s tem, ko živi……
Če se hočeš samospoznat, to ne pomeni nekaj postat….
ampak se preprosto samospoznat……
Zdej, če vas noter stiska…..
lohk nasprotno tut vriska……
še zmeri pa je to ena in ista naša driska……
Tk, da samospoznavanje……
je čimbolj pozorno zavestno plavanje…..
kjer vsak mal kakca, prdka in driska…..
zdej, kakšno pa res je od vsakega sranje…..
pa člouk skonta skoz svoje notranje čustva-misli delovanje…….
Lohk pa tut človeka nč ne briga…..
vse to pozorno in zavestno sranje…….
pa se gre lahko enostavno instant delovanje……
kuker u smislu, da je edino pomembno sranje…..
da ocenjuje tuje, svoje, preteklo, sedanje in prihodnje kao delovanje……
hahahahaha….hahahahaha…….tuki bi rada v tekstu še dodala, da se za podrobnejše informacije in napotke kuker sranja, al pa kakanja obrnite na svojega dohtarja, bioterapevta, bioenergoterapevta, rejkista, vrača, zeliščarje, šlogarce, moderne psihologe, sej veste zdravilce, pa te stvari…….hahahahaha……pa ne pozabite s seboj vzet svojga drekca, kuker v flaški, da vam lohka naredijo podrobno analizo…..hahahahaha…..hahahahaha…..aja, pa mal se pozanimajte, da je človek h kateremu greste vsaj tolk odgovoren v tem cajtu…..hahahaha…..da ima pač sklenjeno zavarovanje……hahahaha……hahahahaha….tako ste naredili vse, kar je v vaši moči v tem cajtu, da pač priznate, da ima člouk lohk tut napake……hahahahaha……ampak, če je pa odgovoren ima pa tut sklenjeno zavarovanje, za močne primere čustva – misli delovanje……hahahahaha…hahahaha…..je tak sistem, pa zavarovalnica še krije stroške,……hahahahaha…….hahahahaha……..ma, ja, norc, kt norc…..hahahaha…..hahahahaha….
slišmo