Reply To: duhovnost na steroidih

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast duhovnost na steroidih Reply To: duhovnost na steroidih

strelka
Participant

glas wrote:

Eh …dej no mir.
Področje zdravilstva je tako neurejeno da je groza ….

Strelka najprej postaviš nevemkoliko vprašanj, ko začneš dobivati odgovore pa naenkrat vse veš…
A tebe sploh zanima tema o kateri se pogovarja?
Ali ti je le zanimivo, da se lahko v tri dni pogovarjaš o čemerkoli pač, samo da dan mine?
Zdaj te bi te rad z vso odgovornostjo nekaj vprašal: A ti še ločiš realni svet od forumovskega?

To ni zdaj vprašanje tipa provokacije, ampak iskreno te vprašujem! Ne rabiš pa odgovorit, če si ne želiš.
Predvsem pa me zanima, če te v realnem svetu lahko katerakoli dejavnost tako zadovolji, kot te zadovoljuje forumovsko debatiranje o čemerkoli.

Ali pa če si recimo na sprehodu ali se lahko sprehajaš brez da bi ves čas razmišljala o tem kar tu debatiraš??

Drugače glede TEME pa:
Duhovnost je na steroidih ja,
pa še bolj bo v prihajajočih mesecih-letih, ker je takšen trend razvoja zavesti,
oziroma, ker je takšen duhovni plan za Zemljo in Vesolje!
tako da se pripravite, prava hitrost šele prihaja

..
.

Želiš iskren odgovor …1. ločim forumsko življenje od relanega. To pa ne pomeni da sem na forumu drugačna kot sem v resnici.

Se rada pogovarjam …tudi o čemerkoli , rada pa tudi komu stopim na “žulj# ..in vidim da sem stopla na žulj marsikomu ..najbrž tudi tebi.
Zanimala me je odgovornost zdravilcev ..namesto da bi dobila odgovor ..sem dobila vse živo …seveda vse v prid ljudi ki so zdravilci.. Druge strani pač nisem zaznala. Vem pa da je to zlo občutljiva tema …in zdaj najbrž tud nezažaljena, če je taka reakcija.
Jaz pa pač ne znam kimat, če se tem ne strinjam. No takšna sem tud v relanem življenju.
Katka je zastavila vprašanje …sicer ne konkretno o odgovornosti ampak kaj se lahko zgodi …če se.
Na to sem navezovala vsa moja vprašanja…
Zdaj kaj je pa tebe zdaj privedlo do tega …da me sprašuješ, če ločim forum od mojga relanega življenja ne vem ..in iskreno me tudi ne zanima.
Če ste ti zdim pač nakladač fajn naj ti delujem kot nakladač …
Če se ti zdi da nonstop visim na forumu …te moram razočarat …je pa res ja je večino kompjuter prižgan-vključen.
Tko da ..admin to lahko zazna…Smile pač to se vidi ..sicer pa mislim da ti kompjuterji lih niso španska vas.

Ko sem na sprehodu . pa .razmišljam o marsičem …
Npr ..danes nisem bila na sprehodu ..zadnjič pa, da se že res pribljižuje jesen ..ko sem gledala bukle Smile
To je bukev …za prevod.
Ajd mej se.Smile

Kdo pa vse ve …ne vem zgleda da ti veš …Smile

Če pa želiš da pač utihnem in ne smetim teme …pa tudi prav. Pa lahko tudi čist direktno poveš…

strelka2010-10-12 21:33:16

Lepo je če deliš