Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan……
matr je luštno jutro…..ane…..hahahahaha……..je zuni magla, pa sm si že v gašperčku zakurla……fletkano…..hahahaha……pa kavico sm si skuhala……hahahaha……..pa tale mačorka Metalka je že uletela, kuker lačna…..hahahahaha…. fletna mucica……nežna…..hahahaha….pa čist spoštuje dogovor, da za jest dobi ampak v hišo pa njet uselt……hahahaha…….kuker sem jo mal zasledovala, si je lepo pri sosedih nardila domavanje……hahahaha…….je pač prazn vikend, pa sosedje lih ne hodjo velik na vikend…..hahahahaha…..pametna muca……hahahahaha….in k zjutraj vstanem je muca – maca takoj pri vratih in mijav….mijav…..br juter, br juter……hahahahaha……zdej sem že paketke za skrinjo nardila tut mal manjše, kuker jetrca za Metalko……hahahahaha……ima tko lepo svetlo modre oči………hahahahaha……hahahahahaha……jst mam rada barve…….hahahahahaha……
Pa naš dragi Avatar je še vedno na dopustu…..hahahahaha……sej lohka, da bo dlje časa….nevem……hahahahaha…….zgleda, da mu je šla Tadejeva nostalgija mal na qurac, ali pa tudi ne……..nevem…………hahahahaha…..kuker nostalgija za temami iz maat foruma……kuker legendarni maat…..hahahaha…hahhahahaha……hja, nostalgija je čudna reč……hahahahaha……..uleti asociacija …..in evo nostalgije al kva……..hahahahaha……tkle se zgleda mi čist avtomatično pogovarjamo s svojim umom…..hahahahaha……kuker s spomini, ki uletavajo lahko kao čist naključno ali pa jih sproži asociacija…..hahahahaha…….sej, če malo pomislim, mi skoz neki rekapituliramo……hahahaha…….jst mislim, da bi lahko vse spomine, ki se pojavljajo v našem notranjem dvogovoru imenovali rekapitulacija…..hahahahaha……seveda jih večinoma obujamo nenamenoma……hahahahaha…….hahahaha…….in zdej, kuker znanstvenik nebulizma al pa norc realizma, bi rekla, da bi te spomine, ki se pojavljajo v našem dvogovoru pač po domače samo zalezovali v tišini……kuker opazovanje- zalezovanje čustva-misli in ne dogodka, pozornost na dogajanje čustva-misli, koncentracijo imate na dogodku….pozornost pa je usmerjena v dogajanje znotraj vas, kuker čustva – misli…in to ni važen kaj delate……hahahahaha……hahahahaha…….hahahaha……no, ja večina ljudi spomine v svojem dvogovoru pač sodi – primerja, tut jst sem jih……hahahahaha…..in seveda jemlje kuker neki by the way……. kar neki……..hahahahaha…….spomini so v nebulizmu opozorila naše tihe strani, čeprav izgleda, da so se pojavili povsem naključno, kuker u smislu, halo tuki sem, matr je blo fleten al pa zajeban…kukukuku……hahahaha…….hahahahaha……ma, ja norc, kt norc……..hahahahaha…….sej nam je Brezo razložu, da pač norčki ne vedo lih kaj je prou in ne…bravo Brezo…hahahahaha…..pa pol zgleda, da norci nč ne sodimo in primerjamo, obtožujemo in se opravičujemo…..hahahahaha………hahahahaha………pač delujemo……….hahahahaha……pa je reku Brezo, da je pol tut s karmo, kuker delovanjem vse qullll……hahahahaha………hja, lohka sem pa jst tud razumela narobi, kuker po svoje, pa je spet prou…..hahhahaha…….hahahahahaha……..ma, ja, norci se tut nč ne obremenjujemo……hahahahaha……pa tut skrbi nas nč…….hahahahahaha………matr je qulll tale moja indentifikacija norca……hahahahahaa…….i stvarno, da vam kažem…….hahahahaha………..eeeee….nećććććuuuuuuu deindentifikacije……..hahahahaha……končen mi je koža prou……bi rekla naša stara mama…….hahahahaha…….hahahahaha…..
slišmo