Reply To: Kakšen bi moral biti Avatar

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Kakšen bi moral biti Avatar Reply To: Kakšen bi moral biti Avatar

tadej pretner
Moderator

strelka wrote:
Kdo koga užali in zakaj…in da nas užalijo lahko samo tisti katere cenimo , pa jih imamo radi…
Npr s tem se sama ne strinjam …jaz komot koga užalim in on mene, pa ne čutim ma nič do njega …no saj to ne kar ti omenjaš.

O.K. Ti bom dal skrajni primer.
– Ali si užaljena, če za tabo pijani klošar vpije, da si recimo blesava? Po mojem ne, saj ga ne jemlješ resno.
-Verjetno pa bi bila užaljena, če bi ti kaj takega rekel uradnik na občini, pri katerem bi “nekaj urejala”.

strelka wrote:

Če se ima nekdo za zdravnika …jp zaboli če mu kdo reče da ni zdravnik ..al pa šarlatan.
Ampak ok …če je res …ne razumem zakaj bi zabolelo…če pa ni …je pa hudo.
Ker je ranil ne njegovo tisto kar naj bi bil ampak tisto kar dejansko je.

Ma ravno o tem sem govoril. Če ti v sebi veš, da si dober zdravnik, da je to nekaj samoumevnega, običajno ne boš čutil potrebe, da to komurkoli dokazuješ z besedami – saj o tem govorijo dejanja. Če pa si s tem, da si dober zdravnik identificiran, pa bo pri takšnih “napadih” obvezno prišlo do obrambe svoje identifikacije.

strelka wrote:
Ampak a se ti zdi da človek …ki nima občutka za ljudi ….lahko sploh pritisne na točko, kjer človeka užali. In to zlo natančno ..ne kar vseepovprek…

Avatar to zlo načrtno dela, čist moje opazovanje…ne bom poimensko …ampak eno je totalno sprovociral …da je res izpadla točno tko ..kot je on predvideval oz ji je povedal v obraz kakšna je.
Torej on vsekakor ima občutek za ljudi….če ga ne bi imel …tud tako fajn ne bi znal ,manipularit z njimi….
Tud mene lahko marsikdo sprovocira …ker ve na katero točko pritisne…in ponavad me sprovocirajo tisti ..ki me zlo dobro poznajo. Ki me znajo opazovat, ker poznajo približno moje reakcije ….
Drugi pa saj v večini zlo težko…

Tudi pri tem gre za zakonitosti nizkovibracijskih polj. Zanje je značilna polarnost. To pomeni, da nihče ne more biti zgolj žrtev., ampak je na neki ravni tudi agresor (pa magar na način, da o svojih težavah nekomu skoz jamra in ga s tem mori). Ti bom dal en primer familije, ki jo poznam:
– dedec je v službi žrtev, šef ga zajebava, ima slabo plačo, a se ne zna izboriti za drugo realnost. Ko pa pride domov, je sam agresor – znaša se nad ženo, jo zajebava zaradi malenkosti …
-žena je v odnos do moža žrtev (pa tudi v službi), dedcu ne upa nič “odgovarjati”, da ne bi kakšne fasala. Zato je nervozna in se večkrat znese nad najstarejšega sina (ima dva).
– starejši sin je žrtev v odnosu do matere (pa do fotra tud), in se potem pogostokrat znese nad mlajšim bratom, ali pa zunaj pretepe kakšnega mulca
– mlajši brat, ki je žrtev starejšega in do neke mere matere in očeta, pa je še prešibak za premestitev energije v kak pretep, zato zunaj brcne kakšnega psa.
Če boš dobro premislila, boš verjetno poštekala, da so posledica masovne zavesti žrtve tudi splošni ekološki problemi.

strelka wrote:

Smile

Uf Avatar ..a se ti kaj kolca….Big smileLOLLOL

Ne skrbi, je na tekočem. Tudi v obdobjih, ko na forum ne piše, ga bere.

Lepo je če deliš