Reply To: duhovnost na steroidih

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast duhovnost na steroidih Reply To: duhovnost na steroidih

Shiva
Član

Katka wrote: Je zanimiv en clanek napisan v novi Jani…samo par stavkov vam prepisem, pol pa presodite..pise o manicni depresiji

Pred casom sem se zacel ukvarjati z razlicnimi vrstami meditavije in takrat se je zacelo.Obiskal sem intenzivni meditacijsko delavnico.Po nenavadnem prvinskem obredu smo v krogu klecali na tleh in ponavljali mantro OM. Po delavnici nisem vedel, kdo sem, , kdo so ljudje okoli mene, nisem vec znal voziti avta, nisem vec vedel, kako uporabljati mobitel…skratka v glavi sem obcutil popolno zmedo….
Ja, je mogoce ta delavnica bila pika na i da se je bolezen sprozila…alipa jo je takale instant delavnica povzrocila…bi mi lahko kdo razlozil,kako lahko pride do tako…krute reakcije…da je clovek pahnjen nekam…a so take delavnice sploh varne…
Vse to se dogaja, če človek ne gre skozi temeljite večletne priprave. Korak za korakom. Potrebno pa je izvajati tudi določene tehnike, ki nas zaščitijo. Naprimer naprednih tantričnih tehnik se ne izvaja, dokler se ne zaščitiš s tehniko Tattwa Shuddhi.
Lepo je če deliš