Reply To: Kakšen bi moral biti Avatar
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Kakšen bi moral biti Avatar › Reply To: Kakšen bi moral biti Avatar
hahahaha…..draga Strelka, rezina, rezinina,zlatkina, al pa rezicina, kuker bi lahko reku naš Brezo…..hahahaha…..al pa nebulizm….hahahahahaha…… pa kolobocionizem….hahahaha…….vse to se mi zdi en tak sinonizem al pa isti šmornizem…..hahahahaha……..kle je ziher še velik možnosti neodkritih……hahahahahaha…..hahahahahahahaha….
se prau, nč pomembno, z verniki ali brez……hahahaha…….se pravi, da je potem edino pomembno, da imam svojo vero, al kva……..hahahahaha……hahahahaha……uf…uf..uf….to pa je visoka samopomembnost………matr a ?????…….hahahahaha………in edino, kar lahko rečm v zagovor je, da rada pišem…..hahahahaha……..hahahahahha……ma, ja, besede gor, besede dol…..hahahaha……kukerkoli…… dokler je tale samospoznavanje pač še neznana “vera”, ni še v obtoku množic…hahahaha…..mi je še všeč…..če pa postane široko razširjena, postane pa lohka tut kakšna kulturna mafija al ustanova…..hahahaha, ki pa je namenjena uspavanju ljudi…….hahahaha…..hahahaha……kuker u smislu, sej sem vernik, kuker ostali, torej pripadam…hahahaha…………hahahahaha……. splošna indentifikacija…..hahahaha…….iz kerga prepričanja že..????……čustva-misli..????????……..hahahaha………hahahaha……hahahahaha….