Reply To: duhovnost na steroidih
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › duhovnost na steroidih › Reply To: duhovnost na steroidih
strelka wrote:
in mojster dela vajo.Sem mislila brezo , da boš ti kaj več povedal o tem atlantidskemu zdravljenju?
kot se spomnim ..ti Atlantida ravno ni tuja.
V Atlantidi so človečki full razvijal in tudi razvil astralno telo in vse kar je s tem povezano…Atlantida je bila tehnološko bolj napredna kot smo mi, duhovno so bili pa na malo nižji stopnji kot smo mi danes….seveda je bila med njimi tudi manjšina ki je izstopala iz teh okvirčkov…ampak o tem se mi ne da nakladat…sem večino že nakazal pri drugih temah…
Kar se pa kao Atlantidskega zdravljenja tiče…full na kratko…zvok, svetloba, kristalčki, mantre…Povedano drugače kristali sami sploh nimajo toliko moči kot če jjih uporabljamo v kombinaciji še z drugimi stvarčicami…Če povem drugače, če človeček mantra kakšnih 10. min ali kaj podobnega s pravilno pozornostjo, doseže glih tak učinek kot če recimo cel dan nosi kakšen kristalček…
Za angele sem pa že omenil da njihova evolucija poteka vzporedno z našo…in da obstajajo angelčki ki so kao duhovno bolj razviti kot človečki…so na isti stopnji…so na nižji stopnji…nadangelčkov pa ne bi metal v isti koš…
Skratka pameten človeček sprejme pomoč in se ne zanaša samo na svoje moči in
sposobnosti…dokler tega res ni sposoben…tudi bebica rabi pomoč
staršev preden sploh shodi…In če je to kao pomoč angelčkov, polbogov
ali kakšnih višjih bitij, potem res ne vem zakaj bi bil to tak
problem…Je pa res da oni ne bodo naredili vsega ampak bodo bolj kot
podrška oz. kao publika ki navija in če res preveč zagusti kao
uskočijo…tudi nekateri ptički vržejo mladiča kar iz gnezda…mladiček
pada proti tlem…in bolje za njega da se hitro nauči letat…in po
možnosti tudi sam poiskati hrano…ne pa samo čivkati in čakati da bo
kaj padlo z neba…Čeprav se danes res ne ve kdaj bo padel kakšen avion
ali satelitek komu na glavo…